Τρίτη 15 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΘΗΝΑ 2004
"Ψήφος εμπιστοσύνης"

"Ψήφο εμπιστοσύνης" πήρε χτες η υποψηφιότητα της Αθήνας από δύο μέλη της ΔΟΕ που την επισκέφτηκαν. Προχτές ολοκλήρωσαν την επιτόπια εξέταση της ελληνικής υποψηφιότητας ο Βούλγαρος Ιβάν Σλάβκοφ και ο Πολ Γουόλγορκ από τη Δυτική Σαμόα. Ο Σλάβκοφ δήλωσε: "Θεωρώ την ελληνική υποψηφιότητα ισχυρότατη και πιστεύω ότι σε περίπτωση νίκης της Αθήνας ο βουλγάρικος λαός θα χαρεί ιδιαιτέρως". Ο Γουόλγορκ επισήμανε ότι η Αθήνα αλλάζει πρόσωπο προς το καλύτερο και βρήκε την ελληνική υποψηφιότητα πλήρη, πολύ προσεγμένη και με γνήσια τεχνοκρατική αντίληψη".

Από χτες άρχισαν την επίσκεψή τους στην Αθήνα άλλα τέσσερα μέλη της ΔΟΕ. Ο Εσόμπα (Καμερούν), Στάουμπο (Νορβηγία), Μπριτζ (Τζαμάικα) και Νιανγκβέσκο (Ουγκάντα).

Ο Κ. Καραμανλής

Τα γραφεία της Επιτροπής Διεκδίκησης επισκέφθηκε χτες ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής και ενημερώθηκε από την πρόεδρό της Γιάννα Δασκαλάκη - Αγγελοπούλου. Μετά την ενημέρωση ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την υποστήριξη του κόμματός του στην προσπάθεια της Ελλάδας να είναι διοργανώτρια των Ολυμπιακών Αγώνων και συμπλήρωσε: "Η ενημέρωση ήταν πλήρης. Από κει και πέρα μένουν κάποια ερωτηματικά που αφορούν κυρίως την κυβέρνηση". Δε διευκρίνισε όμως ποια ερωτηματικά δημιουργεί η κυβερνητική πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ