Πέμπτη 17 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κάτι βάλανε στο μάτι...

ΟΠ κι άλλη... βαθιά μεταρρυθμιστική τομή θέλει να κάνει η κυβέρνηση. Οπότε τα... σύννεφα μαζεύονται πάνω από τους συνεταιρισμούς. Μίλησε χτες άλλωστε για το θέμα, ο πρωθυπουργός.

***

Είναι ανοργάνωτοι, είπε, μη ανταγωνιστικοί, κρατικοδίαιτοι κλπ.

***

Οπότε καταλάβατε: Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο...

***

Πάντως όσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι συνεταιρισμοί την οποία επικαλείται σήμερα ο πρωθυπουργός, ποιος άραγε νατη δημιούργησε; Ποιο κόμμα έχει την μέγιστη έφεση στα ρουσφέτια, στη διασπάθιση χρήματος και στη κακοδιαχείριση;

***

Βρε ποιο να 'ναι...

***

ΣΕ ΝΕΑ φάση μπαίνει προφανώς ο εσωκομματικός αγώνας στο ΠΑΣΟΚ για τα εθνικά θέματα. Στη φάση της ανταλλαγής επιστολών. Χαμός δηλαδή. Για να ξεχωρίζετε τους διαφωνούντες από τους συμφωνούντες να κοιτάζετε ποιοι... σαλιώνουν γραμματόσημα.

***

Διότι αλλιώς αποκλείεται να τους ξεχωρίσετε...

***

ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ να σπρώξουμε, μάς είπε πάλι χτες ο δημοφιλής (λέμε τώρα... ) υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Γιάννος Παπαντωνίου. Ο λόγος για τον πληθωρισμό που μας δήλωσε ότι πρέπει να πάει πιο κάτω...

***

Τώρα το ότι πάμε κι εμείς κάτω μαζί του, δε φαίνεται να τον απασχολεί...

***

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ότι το τελευταίο τριήμερο γίνεται ένας χαμός από εγκλήματα εν βρασμώ ψυχής, ή τέλος πάντων από οργή. Εντάξει, είπαμε, έχει ζέστη αλλά... ας μην το παρακάνουμε. Ψυχραιμία.

***

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ τι άλλο θα μας πει ο "Αντέννα", μετά την "καμπανιά" των 100 εκατομμυρίων που έφαγε ως πρόστιμο. Μέχρι και συνδετικός κρίκος του απανταχού ελληνισμού μας προέκυψε και γι' αυτό, λέει, δεν πρέπει να πληρώσει!

***

Τώρα δηλαδή για ποιο πράγμα θέλουν να μας πείσουν; Για το ότι εκπέμπουν π. χ. στην Αμερική ή στην Αυστραλία, έτσι στο τζάμπα; Προφανώς για να διατηρούν τα δίκτυα, τα 'κονομάνε κανονικά.

***

Είναι αδύνατο να πιστέψουμε βεβαίως, ότι υπάρχει περίπτωση κάποιος από αυτούς τους ιδιοκτήτες καναλιών, να κάνει κάτι χωρίς κέρδος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ