Πέμπτη 17 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ποιος θα απαντήσει;

Μαθαίνουμε ότι σε κορυφαία στελέχη του ΥΠΕΧΩΔΕ και της "Αττικό Μετρό ΑΕ" ωριμάζει πλέον η "ιδέα" να ξαναδώσουν στους εργολάβους την κατασκευή του τμήματος του μετρό που τους περικόπηκε, δηλαδή Σύνταγμα - Κεραμεικός.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι οι εκβιασμοί των εργολάβων - που ασκήθηκαν ακόμη και σε διπλωματικό επίπεδο - πιάνουν τόπο και οι "λεονταρισμοί" της κυβέρνησης, που σηματοδοτήθηκαν από την ενέργεια της περικοπής του τεχνικού αντικειμένου της εργολαβίας, βρίσκονται σε άτακτη υποχώρηση.

Το ερώτημα όμως είναι άλλο: Μετά και από αυτήν την υποχώρηση, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ικανοποιήσει άραγε και όλα τα υπόλοιπα απαράδεκτα αιτήματα των εργολάβων, που στάθηκαν αφορμή για την περικοπή της εργολαβίας; Θα τους δώσει, δηλαδή, τα νέα "πανωπροίκια" δεκάδων δισ. δρχ. που απαιτούν και θα επιμηκύνει το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του μετρό για μετά το 2001; Επειδή όλες τις επιπτώσεις από μια τέτοια υπαναχώρηση θα τις πληρώσει και πάλι ο ελληνικός λαός, όπως έγινε και με τη σκανδαλώδη συμπληρωματική σύμβαση, ρωτάμε: Είναι σωστές οι πληροφορίες μας; Ποιος αρμόδιος θα μας απαντήσει;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ