Πέμπτη 24 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Καταγγελία της ΕΙΝΑΠ, στο ΕΣΡ

Η σπίλωση των γιατρών του "Ευαγγελισμού", που επιχείρησε ο ΣΚΑΪ στις αρχές Ιούλη, μέσα από τα δελτία ειδήσεων μετά από καταγγελίες της κόρης ενός ασθενούς, είναι στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Η συζήτηση θα διεξαχθεί μετά από προσφυγή που έκαναν στο ΕΣΡ η ΕΙΝΑΠ και οι γιατροί του "Ευαγγελισμού". Η ΕΙΝΑΠ στην καταγγελία της, αφού αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην "ανήκεστο βλάβη στο θέμα των μεταμοσχεύσεων" και στο δημόσιο νοσοκομείο που προκάλεσαν τα ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, καθώς και στη διαπόμπευση των γιατρών του ΕΣΥ, ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ. Ηδη, η επιτροπή του ΕΣΡ, που είναι αρμόδια για τις καταγγελίες και την προστασία των πολιτών, είχε συνάντηση με εκπροσώπους του ΣΚΑΪ και των γιατρών.

Στη σημερινή συνεδρίαση, θα εξεταστούν επίσης παραβιάσεις διαφημιστικού χρόνου που έχουν γίνει από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΤΑΡ και MEGA.

Εν τω μεταξύ, το ΕΣΡ έχει ζητήσει από τον ΑΝΤΕΝΝΑ, τις κασέτες εφτά ημερών, από τα δελτία ειδήσεων που μεταδόθηκαν αμέσως μετά την απόφαση του ΕΣΡ. Ο ΑΝΤΕΝΝΑ, ως γνωστόν, επί μία βδομάδα, μέσα από τα δελτία ειδήσεων, επιχείρησε δριμύτατη επίθεση κατά του ΕΣΡ και προσωπικά κατά του προέδρου του, Γ. Κασιμάτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ