Παρασκευή 5 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Βράζει στο... ζουμί του

Φαινομενική ηρεμία στους ερυθρόλευκους, ενώ άρχισαν τα σενάρια για αλλαγή προπονητή

Με... Βεζούβιο μοιάζει πλέον ο Ολυμπιακός. Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί θυμίζει το Πειραιώτικο συγκρότημα και ο πρώτος που θα πρέπει να αισθάνεται τη... λάβα είναι ο Σταύρος Διαμαντόπουλος, που βλέπει την καρέκλα του να τρίζει επικίνδυνα. Η απρόσμενη ήττα με 3 - 1 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έφερε για πρώτη φορά στο προσκήνιο το θέμα προπονητή. Μέχρι πριν από το ματς Κυπέλλου ο Κατερινιώτης τεχνικός είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη του προέδρου Σωκράτη Κόκκαλη. Ομως ο τρόπος αλλά και το στήσιμο των ερυθρολεύκων καθώς και οι επιλογές του στο προχτεσινό αγώνα με την Ενωση, έκαναν τους ανθρώπους της ΠΑΕ να αλλάξουν άποψη για τον κόουτς.

Μπορεί ο Γιώργος Σιδέρης στο λαϊκό δικαστήριο μετά το τέλος του αγώνα να κάλυψε τον κ. Διαμαντόπουλο, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα προπονητή. Αναμφίβολα ο αγώνας της Κυριακής με τον Εδεσσαϊκό είναι καθοριστικός όχι μόνο για τον κ. Διαμαντόπουλο αλλά και για ορισμένους παίκτες που "αισθάνονται" βασικοί. Ακόμη και να ξεπεραστεί το... υδάτινο εμπόδιο στους καταρράκτες, τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού ακολουθεί νέο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σκόντα στην Ξάνθη. Πραγματικός Γολγοθάς... εν μέσω εορτών.

Ηδη τα πρώτα ονόματα έχουν ακουστεί στο λιμάνι. Πρώτος στην ενδεχόμενη διαδοχή έρχεται ο Γιώργος Φοιρός που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αουτσάιντερ είναι ο Γιάννης Κυράστας που όμως δεν είναι αρεστός τον κόσμο γιατί πήγε στον Παναθηναϊκό όπου και έκλεισε την καριέρα του ως παίκτης... Στην όλη φημολογία έχουν προστεθεί και τα ονόματα των Ιβιτσα Οσιμ και Ολεγκ Μπλαχίν που όμως έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους.

Διαψεύδει ο Κόκκαλης

Στην αντεπίθεση πέρασε χτες ο Σωκράτης Κόκκαλης που με ανακοίνωσή του διέψευσε ότι δήλωσε στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ ότι: "Τους σιχάθηκα όλους". Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται μεταξύ άλλων: "Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης κάλεσε σήμερα το πρωί στο γραφείο του τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Σκαρτάδο και διέψευσε κατηγορηματικά δήθεν δηλώσεις του, που είδαν το φως της δημοσιότητας, περί δυσαρέσκειάς του για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος ζήτησε από τον Γιώργο Σκαρτάδο να μεταφέρει στους συμπαίκτες του τα εξής: Είμαι δίπλα στην ομάδα. Ξεχάστε τον κακό εαυτό σας που δείξατε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και έχει τη δύναμη να ξεπερνά όλα τα εμπόδια".

Οσον αφορά τα τρέχοντα, ο Κρις Καλατζής που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες θα είναι νοκ άουτ από τον αγώνα της Εδεσσας μεθαύριο. Τη θέση του θα πάρει εκτός απροόπτου ο Γρηγόρης Γεωργάτος που για πρώτη φορά θα ξεκινήσει στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού.

Ανδρ. ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ