Παρασκευή 19 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αφιερωμένη στη δωδεκάχρονη προσφορά του περιοδικού και των εκδόσεων "Περίπλους" είναι η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 7 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζακυνθίων.Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Πολιτιστικό Κέντρο εργαζομένων ΟΤΕ με τη συνεργασία του Εμπορικού Επιμελητηρίου του νησιού.Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση με τα τεύχη του περιοδικού και τα βιβλία των εκδόσεων.

  • Αιτωλοακαρνανική γιορτή διοργανώνει την Κυριακή (6μμ) στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία.Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν χορευτικοί όμιλοι της περιοχής.
  • Στο κτίριο "Κωστή Παλαμά" (Ακαδημίας και Σίνα, 1ος όροφος) θα γίνει σήμερα (4.30μμ) η παρουσίαση του βιβλίου "Το μήνυμα του Απόλλωνα" του Περικλή Νεάρχου (σύμβουλος του υπουργείου Παιδείας και τέως διευθυντής του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών). Το βιβλίο (θα παρουσιάσει ο ίδιος ο συγγραφέας) αναφέρεται στην Παιδεία, τις Τέχνες, τον Πολιτισμό σε σχέση με τους Δελφούς και τον σύγχρονο κόσμο. Την παρουσίαση διοργανώνει το Κέντρο Σημειολογίας του Θεάτρου της Μαρίκας Θωμαδάκη (επίκουρου καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ