Τρίτη 23 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Πέτυχε διάνα!

Ο Μ. Τροχανάς "διάλεξε" ως αντίπαλο της ΑΕΚ τον ΠΑΟ

Κέφια είχε και χτες η κληρωτίδα. Πριν ακόμα καταλαγιάσει ο θόρυβος από το χαρτοπόλεμο ανάμεσα σε Τροχανά - Βαρδινογιάννη, αυτή έπαιξε πάλι το παιχνίδι της.

Στη χτεσινή κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου "επέλεξε" να θέσει αντιμέτωπες τις δύο ομάδες. Η διαδικασία μόλις είχε αρχίσει και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Κ. Τριβέλλας, κλήθηκε να τραβήξει την πρώτη ομάδα. Ο αριθμός αντιστοιχούσε στην ΑΕΚ και ο Μ. Τροχανάς ανέλαβε να... διαλέξει αντίπαλο. Πέτυχε διάνα. Το νούμερο που τράβηξε ήταν του Παναθηναϊκού και η αίθουσα μάλλον πάγωσε.

Πρόωρος τελικός λοιπόν, σε μια εποχή που οι σχέσεις των δύο ομάδων σαφώς δε διανύουν την καλύτερη φάση τους. Σε συζήτηση που είχε στο περιθώριο της κλήρωσης ο πρόεδρος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, εξέφρασε την ευαρέσκειά του που η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ σε δύο αγώνες και όχι σε έναν.

ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ: "Είναι δύσκολα παιχνίδια. Δεν ξέρεις ποιος θα περάσει. Δεν έχει σημασία η σειρά της έδρας". Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι παίχτες της ΑΕΚ που πρόσθεσαν πως όποιος περάσει θα κατακτήσει το Κύπελλο. ΡΟΤΣΑ: "Θα παίξουν οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Σίγουρα είναι ένας πρόωρος τελικός. Εύχομαι να γίνουν καλά και ήρεμα παιχνίδια, αντάξια της φήμης των δύο ομάδων".

Τυχερός από τη χθεσινή διαδικασία ήταν σίγουρα ο ΠΑΟΚ, αφού θα αντιμετωπίσει τη μοναδική ομάδα Β Εθνικής, που όλοι επιθυμούσαν, τα Τρίκαλα.

Τα άλλα δύο ζευγάρια που ανέδειξε η χτεσινή κλήρωση είναι Αρης - Αθηναϊκός και Απόλλωνας - Ξάνθη. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 31/1 και οι επαναληπτικοί στις 14/2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ