Κυριακή 28 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με τη γλώσσα των αριθμών

Ενα από τα πιο αρνητικά ρεκόρ επίτευξης τερμάτων σημειώθηκε στην αυλαία του δεύτερου γύρου στη Β' Εθνική. Μόνο 12 γκολ σημειώθηκαν την περασμένη βδομάδα, συνεχίζοντας έτσι το κακό προηγούμενο που είχε ξεκινήσει από τον πρώτο γύρο και αφορά την ευστοχία των παικτών που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο σημειώθηκαν συνολικά 344 γκολ. Αν συγκρίνουμε αυτό τον αριθμό με τους αντίστοιχους των δύο προηγούμενων χρόνων μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι είναι λίγα. Το 1994 μπήκαν 373 γκολ ενώ το 1995 417 γκολ.

  • Την κακή συνήθεια των ομάδων της Α' εθνικής απέκτησαν και αυτές τις Β' Εθνικής και η οποία έχει να κάνει με την απόλυση προπονητών. Οκτώ τεχνικοί έχουν πληρώσει το μάρμαρο μέχρι τώρα και απομένουν ακόμη 16 αγωνιστικές.
  • Εννιά παίκτες αγωνίστηκαν και στους 17 αγώνες του πρώτου γύρου. Αυτοί είναι: Γκιζέλης (Κολινδρός), Γκιτσιούδης (Καλαμαριά), Νικολαϊδης και Γιούρισιτς (Δόξα Βύρωνα), Μίρτσος και Παντόπουλος (Καστοριά), Μαρτιναίος (Λεβαδειακός), Λεκίδης (Ελευσίνα), Ελευθερόπουλος (Προοδευτική).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ