Τρίτη 20 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ξεκαθάρισαν όλα

ΟΦΗ και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Υποβιβάστηκε ο Αρης. Κρίση στον ΠΑΟ

Πρωτάθλημα τέλος! Το τοπίο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Α' Εθνικής ξεκαθάρισε οριστικά μια αγωνιστική πριν από το τέλος. Ο ΟΦΗ που πήρε το χρυσό 1 - 1 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό είναι και μαθηματικά στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ενώ και ο ΠΑΟΚ με το άνετο 3 - 0 στην Καβάλα είναι σχεδόν σίγουρος παρτενέρ των Κρητικών. Ο δικέφαλος χρειάζεται πλέον μια νίκη επί της καταδικασμένης Καστοριάς στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή για να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριό του. Μεγάλος χαμένος; Ποιος άλλος, ο ΠΑΟ. Οι πράσινοι μετά από 14 χρόνια έμειναν εκτός Ευρώπης και οι εξελίξεις θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Επισφαλής πλέον η θέση του Βελιμίρ Ζάετς (σ.σ. χτες η Παιανία βάρεσε... λουκέτο αφού δεν πάτησε... ψυχή) ενώ ακόμη και η μεταφορά σε άλλο μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη της ΠΑΕ, φημολογείται έντονα. Ο πρόεδρος που στο 85' έφυγε από το γήπεδο μέσα σε γενικές αποδοκιμασίες σκέφτεται σοβαρά το παραπάνω ενδεχόμενο.

Στην ουρά της βαθμολογίας όλα πήραν το... δρόμο τους από τη νέα αυτοκτονία του Αρη. Στο Χαριλάου δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε την αδιάφορη Καλαμάτα και φυσικά ετοίμασε τις βαλίτσες του οριστικά για τη Β' Εθνική, κάνοντας παρέα σε Εδεσσαϊκό και Καστοριά. Μετά τον αγώνα οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων μπήκαν στο γήπεδο με... άγριες διαθέσεις και έπαιξαν μια "παρτίδα" με τους αστυνομικούς. Ολα του Αρη δύσκολα...

Οριστικά σώθηκαν μετά τα προχθεσινά αποτελέσματα Βέροια και Παναχαϊκή που μετά από μια εξαιρετική πορεία στον πρώτο γύρο στον δεύτερο τα... χρειάστηκαν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ