Τρίτη 3 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Β' ΕΘΝΙΚΗ
Επεισοδιακός επίλογος

Εισβολή οπαδών στο Αγρίνιο. Ανέβηκαν Προοδευτική και Εθνικός μαζί με τον Πανιώνιο

Γιορτάζουν από την περασμένη Κυριακή Νέα Σμύρνη και Πειραιάς. Ο ιστορικός Πανιώνιος μαζί με τους Πειραιώτες, Εθνικό και Προοδευτική, ανέβηκαν στην Α' Εθνική μετά το πέσιμο της αυλαίας της 34ης αγωνιστικής του συναρπαστικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας. Φινάλε, λοιπόν, χωρίς εκπλήξεις, καθώς εκτός από τον Πανιώνιο που ήρθε ισόπαλος 2-2 στο Ρέθυμνο, δυο ακόμη ομάδες του Λεκανοπεδίου από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία. Στον Κορυδαλλό ακόμη γλεντάνε, αφού ύστερα από 26 χρόνια άνοιξε και πάλι η πόρτα των μεγάλων. Η ομάδα του Νίκου Κόβη πέρασε αλώβητη από τη Δράμα (2-0 επί της Δόξας). Στο Καραϊσκάκη ο Εθνικός, ανώτερος, πέρασε το εμπόδιο της Καλαμαριάς (2-0) και επιστρέφει ύστερα από ένα χρόνο στα "σαλόνια".

Κοντράστ συναισθημάτων στο Αγρίνιο. Ο αγώνας Παναιτωλικού - Ελευσίνας (3-0) διακόπηκε στο 78' για σαράντα λεπτά, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων συγκρούστηκαν με την αστυνομία. Ολα ξεκίνησαν όταν ο Εθνικός πέτυχε το δεύτερο γκολ σε βάρος της Καλαμαριάς. Οι οπαδοί του Παναιτωλικού βλέποντας ότι χάθηκαν οι πιθανότητες ανόδου, άρχισαν να βρίζουν τη διοίκηση της ΠΑΕ και κινήθηκαν απειλητικά κατά του προέδρου κ. Χαρδαλιά, τον οποίο θεώρησαν υπεύθυνο για την απώλεια της ανόδου. Για να επανέλθει η τάξη χρησιμοποιήθηκαν μέχρι και δακρυγόνα...

Σε ό,τι αφορά τις ομάδες που υποβιβάστηκαν, μετά τον ΠΑΣ Γιάννενα, τη Νάουσα και τον Πύργο, στη Γ' Εθνική θα αγωνίζεται και η ΕΑΡ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής: Αργος - Γιάννινα 1-0, Σέρρες - Τρίκαλα 3-0, Παναιτωλικός - Ελευσίνα 3-0, Εθνικός - Καλαμαριά 2-0, Δόξα Δράμας - Προοδευτική 0-2, ΕΑΡ - Πανιώνιος 2-2, Νάουσα - Νίκη Βόλου 1-0, Λάρισα - Λεβαδειακός 4-0, Δόξα Βύρωνα - Πύργος 6-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ