Πέμπτη 5 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Θολώνει το τοπίο

Ενώ οι "κιτρινόμαυροι" περιμένουν μ' ανυπομονησία να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με την περιβόητη αγοραπωλησία, ο μεγαλομέτοχος φροντίζει με καθημερινές του τοποθετήσεις όχι μόνο να θολώνει το τοπίο, αλλά και να δοκιμάζει τα νεύρα τους. Χτες υποστήριξε πως δέχτηκε δύο νέες προτάσεις τις οποίες απέρριψε. Δε γνωρίζουμε αν όντως αυτές έγιναν, σίγουρα πάντως τις απέρριψε... Είναι γνωστό πως έχει υπογράψει προσύμφωνο με την περιλάλητη πολυεθνική, άρα δε δύναται ως το τέλος να κάνει άλλες διαπραγματεύσεις. Επίσης ανέφερε ότι πριν το ταξίδι που έκανε την περασμένη βδομάδα επικοινώνησε με στέλεχος της ΦΑΓΕ (Γ. Γρανίτσα). Τον ενημέρωσε πως θ' αναλάβει δεσμεύσεις απέναντι στον ενδιαφερόμενο αγοραστή και ζήτησε, χωρίς αποτέλεσμα, να μάθει αν θα κάνουν πρόταση ή όχι.

Αυτό όμως που προβληματίζει φιλάθλους αλλά και στελέχη της εταιρίας (εκτός φυσικά απ' τον χαρακτήρα του) είναι πως τις τελευταίες μέρες αναφέρεται συχνά πυκνά στην περίπτωση "να χαλάσει η δουλιά". Οπως επισήμανε άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι τέτοιο πλέον μπορεί να συμβεί μόνο με δική του υπαιτιότητα.

Κατά τα άλλα στην ΑΕΚ θεωρούν πως μετά τον Ευριπίδη Κατσαβό, κιτρινόμαυρη φανέλα θα φοράει τη νέα περίοδο και ο Γ. Καλιτζάκης. Το Σάββατο θα υπάρξει νέα επαφή με τον 25χρονο Ισλανδό μέσο Ααγκναρ Γκρέταρσον, ενώ στο μεταξύ, αργά χτες το βράδυ, θα γινόταν τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ανχελ Ιορντανέσκου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ