Πέμπτη 5 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Φαβορί ο Δανιήλ

Ενας "προφήτης" επιστρέφει στον... τόπο του. Ο Βασίλης Δανιήλ είναι πλέον το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού. Ο έμπειρος Καβαλιώτης τεχνικός αναμένεται να πιάσει δουλιά από βδομάδα μετά το ναυάγιο στις επαφές της ΠΑΕ με τον Ανχελ Ιορντανέσκου. Ο Ρουμάνος ομοσπονδιακός... τρενάρισε την απάντησή του στον Γιώργο Βαρδινογιάννη και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η υπόθεση να κλείσει οριστικά. Από το περιβάλλον του προέδρου των πρασίνων έγινε γνωστό ότι τον πείραξε το γεγονός ότι ο Ιορντανέσκου το έπαιζε σε δύο... ταμπλό (βλέπε ΑΕΚ).

Ετσι ο Βασίλης Δανιήλ που έχει δώσει καλά δείγματα γραφής στο παρελθόν (οδήγησε την ομάδα στους 8 του ΟΥΕΦΑ, ενώ την έβγαλε και στο Τσάμπιονς Λιγκ) είναι η καλύτερη λύση αφού γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

Οπως γίνεται αντιληπτό, απομακρύνεται η περίπτωση να αναλάβει το σύλλογο ο Ολεγκ Μπλαχίν, ενώ χτες κυκλοφόρησε η φήμη ότι για το τιμόνι του τριφυλλιού "παίζει" και το όνομα του Γιάννη Κυράστα που παραιτήθηκε από τον Πανιώνιο...

  • Ο Ανδρέας Ζήκος της Ξάνθης είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟ. Ο 23χρονος μεσοαμυντικός αποτελεί μια καλή λύση για τα μετόπισθεν και το κυριότερο είναι... φθηνός.

Πάντως τα μεταγραφικά ζητήματα έχουν "παγώσει" μέχρι να λυθεί το θέμα του προπονητή. Ο χρόνος όμως τρέχει και είναι σε βάρος της ομάδας, αφού οι καλοί παίκτες εντός και εκτός Ελλάδας κλείνουν από μέρα σε μέρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ