Τρίτη 10 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Σιγουριά για τους "Βίκινγκς"

Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση των Φρανκ Στραντλ και Ερικ Μίκλαντ. Χτες οι δύο Νορβηγοί διεθνείς παίκτες συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του τριφυλλιού Γιώργο Βαρδινογιάννη και όπως όλα δείχνουν θα είναι τα δύο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Βασίλη Δανιήλ. Οι δύο παίκτες επισκέφθηκαν και τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτές. Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους Στραντλ και Μίκλαντ στη Βουδαπέστη την περασμένη Κυριακή στον αγώνα Ουγγαρίας - Νορβηγίας 1 - 1. Ο πρώτος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, ενώ ο δεύτερος αντικαταστάθηκε στα μέσα του δεύτερου μέρους. Μπορεί να μην είχαν καλή απόδοση, όμως έχουν δώσει δείγματα... γραφής σε άλλα παιχνίδια που υπήρχαν "πράσινοι κατάσκοποι".

Στα άλλα μεταγραφικά ζητήματα της εγχώριας αγοράς το ενδιαφέρον για τον Γιώργο Κουλακιώτη παραμένει, αν και οι άνθρωποι της Βέροιας θα πρέπει να κατεβάσουν τις απαιτήσεις τους. Στα υπόψη είναι και ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Οσον αφορά τον Γιάννη Καλλιτζάκη είναι σχεδόν απίθανο να συνεχίσει την καριέρα του στην Παιανία. Αυτά για όσους βιάστηκαν να πουν ότι η έλευση τον Δανιήλ ίσως αλλάξει τις ισορροπίες και ο διεθνής αμυντικός παραμείνει στα πάτρια εδάφη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ