Σάββατο 14 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΣΑΚ - ΣΟΦΤΕΞ
Καταγγελία των μεθοδεύσεων της πλειοψηφίας

Την απαράδεκτη συμπεριφορά της πλειοψηφίας του ΔΣ του σωματείου της ΣΟΦΤΕΞ,που δεν επέτρεψε να μπει σε ψηφοφορία στην αρχή της συνέλευσης η πρόταση του συνδικαλιστή Χ. Κατσούλια για ανάκληση της επιστολής παραχώρησης της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το 1997, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΕΣΑΚ - ΣΟΦΤΕΞ.

Οπως επισημαίνει η παράταξη, "μεθόδευσαν να μπει το θέμα σε ψηφοφορία προς το τέλος, πανικόβλητοι διότι ήταν ολοφάνερο, ότι θα ψήφιζαν οι εργαζόμενοι την ανάκληση της επιστολής, μέσα από τη μυστική ψηφοφορία". "Αξιο δεκανίκι - συνεχίσει η ανακοίνωση - της πλειοψηφίας αναδείχτηκε ο συνάδελφος Κολιγιάννης, που επανειλημμένα καλούσε τους εργαζόμενους να μην ψηφίσουν καθόλου. Οσο για την πρότασή του, για χρηματοδότηση και λειτουργία της εταιρίας, κινείται στα πλαίσια του επιχειρησιακού σχεδίου των 700 απολύσεων και των κλειστών τμημάτων, που φυσικό ήταν να υιοθετήσουν πλήρως οι ηγεσίες των ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ".

Τέλος, η ΕΣΑΚ - ΣΟΦΤΕΞ χαιρετίζει τους εργαζόμενους που δεν υποκύπτουν στους εκβιασμούς και τους καλεί να πάρουν μαζικά μέρος στις κινητοποιήσεις και να τις μετατρέψουν σε μαχητική διαδήλωση για τη σωτηρία της ΣΟΦΤΕΞ απ' το ξεπούλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ