Τρίτη 18 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Υψηλές βλέψεις...

Η μελλοντική διεκδίκηση του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί πλέον τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας Σωκράτη Κόκκαλη και τη δήλωσή του κατά τη χτεσινή επίσημα παρουσίαση των νέων μεταγραφών της ομάδας. «Οποια ομάδα δεν έχει στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ κάνει λάθος. Σιγά σίγα χτίζουμε την ομάδα που θα διεκδικήσει στα ίσα το Τσάμπιονς Λιγκ. Το παράδειγμα της Γαλατάσαραϊ δείχνει πως ομάδες που δεν προέρχονται από μεγάλες ποδοσφαιρικά χώρες μπορούν να πάρουν τρόπαια» τόνισε ο πρόεδρος των πρωταθλητών.

Από τα νέα μεταγραφικά απόκτημα Ζε Ελίας, Αλβες, Ζέτεμπεργκ, Γεωργάτο, Πατσατζόγλου, Γεωργίου μόνο ο πρώτος έκανε δηλώσεις. Ο Βραζιλιάνος παίκτης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την οργάνωση της νέας του ομάδας, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά, είναι ένα βήμα μπροστά από την Ιντερ. «Σαν οργάνωση ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα μπροστά από την Ιντερ. Σαν περιβάλλον είναι νωρίς να πω».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Ματζουράκης, με τη σειρά του τόνισε: «Είμαι περήφανος που θα δουλέψω με αυτούς τους πολύ καλούς παίκτες. Ο Ολυμπιακός προσθέτει σημαντικές αξίες στο δυναμικό του τα τελευταία χρόνια. Αυτό προσδίδει περισσότερες ευθύνες σε όλους», ενώ για τον Ζάχοβιτς είπε: «Είναι καλός παίκτης και είναι περιουσία της ομάδας. Αν δεν πουληθεί επιστρέφει και είμαστε υποχρεωμένοι να αξιοποιήσουμε την περιουσία της ομάδας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ