Τρίτη 24 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ασυδοσία καταγγέλλει το ΕΚ Μυτιλήνης

Ανοιχτή επιστολή προς τον τέως υφυπουργό Υγείας και σημερινό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Φ. Παπαδέλη,σχετικά με τη στάση του απέναντι στην παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας για την κατασκευή της επέκτασης του νοσοκομείου Λήμνου, απευθύνει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μυτιλήνης.

Οπως επισημαίνει το Εργατικό Κέντρο, ο συγκεκριμένος βουλευτής με επιστολή του προς τον υπουργό Εργασίας Μ. Παπαϊωάννου διαμαρτύρεται για τις καθυστερήσεις στο έργο, που προγραμματίστηκε επί δικής του υπουργίας και φτάνει στο σημείο να καλέσει έμμεσα και εισαγγελική παρέμβαση για τις καθυστερήσεις. "Δε μιλά όμως - υπογραμμίζει - για την ταμπακέρα. Δε μας λέει τι θα γίνει με τις παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας.Στο συγκεκριμένο έργο επαναλαμβάνεται η ιστορία του γεφυριού της Αρτας, μόνο που σε αυτή την περίπτωση, αντί ο πρωτομάστορας να χτίσει τη γυναίκα του, ο εργολήπτης του έργου κ. Κοροντζής καλείται να "χτίσει" τους ίδιους τους εργαζόμενους στα θεμέλια του έργου. Να δούμε με την υπερεργασία που έχει επιβάλει στο εργοτάξιο, ποιος άραγε έχει σειρά, μετά τον φουκαρά Αλβανό Σέμπρι Μεχμέτ;".

Βέβαια - συνεχίζει το Εργατικό Κέντρο - "ο "εκσυγχρονιστής" Παπαδέλης ενδιαφέρεται για τη σύνδεση του ονόματός του με το έργο και αδιαφορεί για τα ανθρώπινα θύματα. Δεν περιμέναμε βέβαια τίποτα περισσότερο, καθώς είναι γνωστή η αντεργατική στάση του στη Βουλή. Οι εργαζόμενοι που τον ψήφισαν, ας αξιολογήσουν τη στάση του".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ