Τετάρτη 8 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Φόβοι για την "επιστροφή" Μπάγεβιτς

Η συνάντηση ΑΕΚ - Ολυμπιακού έχει χαρακτηριστεί, όχι άδικα, ως το παιχνίδι της χρονιάς. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον επισκιάζεται από τη μεγάλη επιστροφή. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που μεγαλούργησε και λατρεύτηκε οκτώ χρόνια, αποχαιρέτισε την ΑΕΚ φέτος το καλοκαίρι και την Κυριακή ξαναγυρίζει για πρώτη φορά στο... σπίτι του, όπως είχε χαρακτηρίσει τη Ν. Φιλαδέλφεια.

Οι "κιτρινόμαυροι" οπαδοί (το ίδιο συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις και στους άλλους συλλόγους) μετέτρεψαν την αγάπη σε μίσος, αρνούμενοι ν' αποδεχτούν την έννοια του επαγγελματισμού. Το "Ντούσαν - ΑΕΚ" έγινε "Ντούσαν προδότη... Πειραιώτη" και οι φωτογραφίες με το πρόσωπό του, πεντοχίλιαρα. Ολα αυτά καθιστούν δικαιολογημένες τις όποιες αμφιβολίες αναφορικά με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν.

Ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Γ. Δέδες, μη μπορώντας να κάνει τίποτα άλλο, προέβη σε μια ευχή - προτροπή: "Οι φίλαθλοι να δεχτούν τον Μπάγεβιτς ως επαγγελματία προπονητή. Δούλεψε αρκετά χρόνια στην ΑΕΚ και προσέφερε πολλά. Κάποια στιγμή πήγε σε άλλη ομάδα". Οσο για τον άπειρο διαιτητή Χατζησταυρίδη, ευχήθηκε "να τα πάει καλά και να βγάλει ασπροπρόσωπη τη διαιτησία".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ