Τετάρτη 8 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Φουντώνει η μεταγραφολογία

Φουντώνει η μεταγραφολογία στον Ολυμπιακό. Χτες στο... τραπέζι έπεσαν τρία νέα ονόματα από τη σκανδιναβική αγορά. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ξημεροβραδιάζεται στο βίντεο παρακολουθώντας ένα σωρό παίκτες. Τρεις Νορβηγοί λοιπόν και μάλιστα διεθνείς δέχονται το... οπτικό πρεσάρισμα του Ντούσκο. Είναι ο 23χρονος Φλο, που όμως έχει ψηλό κασέ αφού τον διεκδικούν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς και οι ταλαντούχοι Φίγκαρντ και Στράντλι. Στην επιφάνεια βγήκε και το όνομα ενός παλιού γνώριμου των Πειραιωτών. Αυτό του Δανού Μπενκ Κρίστενσεν, που φέτος έχει προβλήματα στην ισπανική Κομποστέλα και βλέπει με καλό μάτι την επανένταξή του στον Ολυμπιακό όπως τονίζει και ο μάνατζέρ του. Φυσικά και ο Νίκος Μαχλάς είναι στα υπ' όψιν, ενώ από την εγχώρια αγορά "παίζουν" οι Μαυρογενίδης, Ανατολάκης. Ονόματα, και κόντρα... ονόματα, όμως τα περιθώρια στενεύουν για τους "ερυθρόλευκους" που πρέπει να βιαστούν.

Οπως γίνεται αντιληπτό, αυτό που "καίει" τώρα τους Πειραιώτες είναι το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο "Νίκος Γκούμας". Η επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στα παλιά του λημέρια. Φυσικά υπάρχει και το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο, όμως ο Ντούσκο σκέφτεται να παρατάξει μια διαφορετική σύνθεση. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Ιβιτς, Τζόρτζεβιτς και Βαρεσάνοβιτς, καθώς και οι τιμωρημένοι Καραταϊδης, Σαμπανάτζοβιτς, Γεωργάτος. Πιθανή 11άδα: Ελευθερόπουλος, Αμανατίδης, Γιαννακόπουλος, Καρασαββίδης, Καραπιάλης, Σαπάνης, Κακλαμάνος, Αλεξανδρής, Νινιάδης, Πασαλής, Γκώνιας.

Ο Μπάγεβιτς αναφερόμενος στο ματς της Ριζούπολης είπε: "Είναι ένα δύσκολο ματς και πρέπει να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ