Πέμπτη 16 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΡΑΤΣ
Ελπίζουν όλοι

Κέρδισαν ΠΑΟΚ, Αρης. Εχασαν Σπόρτιγκ, Περιστέρι

Μικρή σε έκταση, αλλά μεγάλη σε σπουδαιότητα νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί της Μπενετόν Τρεβίζο. Το τελικό 85 - 78 δεν τον εξασφαλίζει για τον επαναληπτικό, αλλά όπως διαμορφώθηκε αποτελεί επιτυχία. Χωρίς τον Ευθ. Ρεντζιά, που χτες πληροφορήθηκε ότι έχει κάταγμα στην κνήμη και θα μείνει για ενάμιση μήνα εκτός αγώνων, προηγήθηκε με 80 - 78 25 πριν το τέλος. Στο διάστημα αυτό πέτυχε 5 πόντους που ίσως αποδειχτούν πολύτιμοι για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 38 - 45.

ΠΑΟΚ: Σκάιλς 15 (2), Μπουντούρης, Στογιάκοβιτς 31 (2), Μπαλογιάννης 12 (1), Μπεκ, Μπόνερ 8, Γιαννούλης 19.

Ο Αρης

Σημαντικό προβάδισμα όσον αφορά την υπόθεση - πρόκριση απέκτησε χτες ο Αρης που νίκησε στο Αλεξάνδρειο τη γιουγκοσλαβική Μπέογκραντ με 82 - 68 και άφησε ανοιχτούς τους λογαριασμούς για τη ρεβάνς. Τα πολλά λάθη των "κιτρίνων", η πολύ κακή άμυνα και η αποχώρηση του Σάκλεφορντ στο πρώτο ημίχρονο λόγω διαστρέμματος ήταν τα στοιχεία που στέρησαν από τον Αρη μια μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ.

Αρης: Ορτίθ 20, Λιαδέλης 26, Σταυρακόπουλος 5, Σιούτης 3, Φλώρος 6, Ναχάρ 6, Σάκλεφορντ 7, Μπόνι 10.

Το Περιστέρι

Στο Β μέρος κατέρρευσε το Περιστέρι και τελικά ηττήθηκε από την Ταουγκρές στην Ισπανία με 83 - 70 και θα πρέπει τώρα να νικήσει στην Αθήνα με διαφορά πάνω από 13 πόντους για να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Στο χτεσινό παιχνίδι η ελληνική ομάδα παρουσιάστηκε με δυο πρόσωπα, αφού στο α ημίχρονο είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ στην επανάληψη η κακή άμυνα και οι λάθος επιλογές διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Κορωνιός 33, Γκαγκαουδάκης 2, Μορέτι, Αλμπέρτι 3, Τσίτουμ 6, Μάξεϊ 13, Γκούροβιτς 3, Απσκίτης 3.

Το Σπόρτιγκ

Την ήττα με 66 - 78 γνώρισε ο Σπόρτιγκ στην Ιταλία από τη Ρόμα. Η ομάδα των Πατησίων διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες για πρόκριση, καθώς η διαφορά των 12 πόντων δεν είναι αξεπέραστη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ