Πέμπτη 16 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Επιστροφή στις επιτυχίες

Ο ΠΑΟ κέρδισε την Κάχα με 90-71. Παιχνίδι - κλειδί ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο

Εκπληκτικά εύστοχος ο Παναθηναϊκός από τη γραμμή των 6.25 μ. εκτέλεσε την Κάχα Σαν Φερνάντο, επιστρέφοντας στις νίκες με το εντυπωσιακό 90 - 71 (52 - 32). Το παιχνίδι κρίθηκε στο Α ημίχρονο, όταν ο Ντίνκινς με 4/5 τρίποντα και ο Οικονόμου με 3/3 εξασφάλισαν διαφορά ασφαλείας 20 πόντων. Στο ίδιο διάστημα, ο Αμίτσι κυριάρχησε κοντά στη ρακέτα και με 17 πόντους έθεσε νοκ άουτ τους ψηλούς παίκτες της ισπανικής ομάδας. Στο διάστημα αυτό, ο Μαλίκοβιτς χρησιμοποίησε μόνο τη βασική του πεντάδα, δίνοντας ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια στους Νικόλα, Σκονοκίνι Γεωργικόπουλο και λίγο περισσότερο στον Μαρτίνεθ. Αντίθετα, δεν αγωνίστηκε ο Νουόσου. Την ερχόμενη Τετάρτη, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Γαλλία με την Ορτέζ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αλβέρτης 7 (1), Γεωργικόπουλος, Κοχ 9 (3), Οικονόμου 18 (3), Ντίνκινς 18 (4), Νικόλα 4, Σκονοκίνι 2, Μαρτίνεθ 13 (1), Αμίτσι 19.

  • Παιχνίδι της χρονιάς το σημερινό για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει στο Μιλάνο την πρωτοπόρο του Ε ομίλου Στεφανέλ. Οι "ερυθρόλευκοι" με νίκη θα διεκδικήσουν στη συνέχεια ακόμα και την πρώτη θέση. Ο Ντ. Ιβκοβιτς θα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά τον Αμερικανό Γκρέι, όχι, όμως, και τον Τάρλατς που έμεινε στον Πειραιά. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 21.15 και θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ-1.
  • Στην Κροατία δοκιμάζεται στις 21.00 ο Πανιώνιος με αντίπαλο την Τσιμπόνα (Supersport).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ