Παρασκευή 24 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
"Κίτρινη" κάρτα για λόγους εντυπώσεων

Κριτική από την ΕΠΟ στον Γερμανάκο για τα παρατράγουδα με διαιτητές

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας (ΕΔ), Μάκης Γερμανάκος, αντίκρισε... κίτρινη κάρτα απ' την πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΠΟ (αν και ορισμένοι ευχαρίστως θα του έδειχναν κόκκινη), για την άσχημη κατάσταση του χώρου στον οποίο προϊσταται. Τα... φαινόμενα Παπουτσέλη, Καζναφέρη, Καλαθενού κλπ. αποτέλεσαν τη βάση της κριτικής - επίθεσης που δέχτηκε. Καθυστερημένα θα πρέπει να επισημάνουμε, μ' αποτέλεσμα δικαιολογημένα κάποιος να υποψιάζεται πως αφετηρία ήταν λόγοι εντυπωσιασμού και όχι ουσίας.

Ο πρόεδρος της ΕΔ δεν αρνήθηκε την πραγματικότητα, προσπάθησε όμως να μετριάσει τις ευθύνες του. "Οι προκάτοχοί μου δεν έκαναν τίποτα, εγώ τιμώρησα κάποιους", αντέτεινε και επισήμανε πως μεγάλο μερίδιο για την κατάσταση έχουν οι παρατηρητές (πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής ορισμού είναι ο ίδιος).

Νέος πίνακας για ντέρμπι

Ο Μ. Γερμανάκος πρότεινε εφ' εξής να ορίζονται οι παρατηρητές και να δημιουργηθεί εναλλακτικός πίνακας στον οποίο θα περιλαμβάνονται οι πιο φορμαρισμένοι διαιτητές. Στους δύσκολους αγώνες η κλήρωση θα γίνεται απ' αυτόν. Ζήτησε να καταργηθεί ο υποβιβασμός των 5 τελευταίων με βάση τη βαθμολογία (προφανώς για ν' αποφασίζει η Επιτροπή).

Επίσης, όσοι απ' τους αξιολογημένους διαιτητές της Α' Εθνικής δεν κληρώνονται, να ορίζονται για σημαντικά παιχνίδια της Β' Κατηγορίας κλπ.

  • Εγινε χθες η κλήρωση των διαιτητών για τους επαναληπτικούς αγώνες Κυπέλλου. Ιάλυσος - Παναθηναϊκός (Αμπελάκης), Παναχαϊκή - Ιωνικός (Μιντιούρης), Πανηλειακός - ΑΕΚ (Δούρος) και Ολυμπιακός - Απόλλωνας (Καλαθενός).
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αποσπασματικές κινήσεις(1998-02-28 00:00:00.0)
Οι διαιτητές της πρεμιέρας(1996-09-05 00:00:00.0)
"Με παλιά υλικά"...(1996-09-04 00:00:00.0)
Νέος γύρος με αρχιδιαιτητή... τον Γερμανάκο(1996-09-03 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ