Παρασκευή 24 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τρίτωσε το κακό

Ο Καρασαββίδης νοκ - άουτ για ενάμιση μήνα

Η ατυχία στον Ολυμπιακό δεν έχει τελειωμό. Μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Πρέτραγκ Τζόρτζεβιτς και Ιλια Ιβιτς, ήρθε η σειρά του Θεόφιλου Καρασαββίδη να τεθεί νοκ άουτ για ενάμιση μήνα. Ο μέσος των ερυθρολεύκων, που τραυματίστηκε στο φιλικό της Εθνικής Ενόπλων στα Χανιά, εξετάστηκε χτες από το γιατρό Χρήστο Δάρρα και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα του πέμπτου μεταταρσίου. "Τοποθετήθηκε γύψος στον παίκτη και σε 40 μέρες περίπου θα είναι απόλυτα έτοιμος", τόνισε ο γιατρός.

Στα μεταγραφικά ζητήματα είχαμε στασιμότητα. Ο Μολδαβός Βλαδιμίρ Κοσέ, που αναμενόταν χτες στην Αθήνα, τελικά δεν ήρθε, είχε πρόβλημα με τη βίζα του, και έτσι η έλευσή του στο λιμάνι αναμένεται μέχρι την Κυριακή. Καμία εξέλιξη δεν είχαμε στις υποθέσεις Ανατολάκη και Μαυρογεννίδη. Πάντως όσον αφορά τον πρώτο όλα δείχνουν ότι είναι ζήτημα χρόνου να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του από τον Γηραιό.

Χτες βγήκε από το ιατρικό κέντρο Π. Φαλήρου ο Ιλια Ιβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός θα ξεκινήσει σε 10 μέρες κινησιοθεραπεία. Πάντως η ψυχολογία του είναι πεσμένη από την ατυχία που τον βρήκε.

Οπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Ιωαννίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αθηναϊκό. Ο 29χρονος αμυντικός είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και του έκανε γνωστό ότι θέλει να φύγει από την πειραϊκή ομάδα.

Στην αίθουσα VIPS του σταδίου Καραϊσκάκη κόπηκε χτες η πίτα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παρών ήταν και ο πρόεδρος Σ. Κόκκαλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ