Πέμπτη 30 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1-0
Χλωμή πρόκριση

Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός. Σήμερα υπογράφει ο Ανατολάκης

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα, πέρασε στους 4 του Κυπέλλου, όμως για μια ακόμη φορά προβλημάτισε με την απόδοσή του στο στάδιο Καραϊσκάκη. Οι "ερυθρόλευκοι" αποδίδοντας μέτρια στο πρώτο ημίχρονο και... απαράδεκτα στο δεύτερο, πήραν τη νίκη γιατί είχαν απέναντί τους έναν άτολμο αντίπαλο. Μπάλα της προκοπής παίχτηκε μόνο στο πρώτο 45λεπτο, όπου και είχαμε καλές ευκαιρίες. Στο 7 ο Αλεξανδρής είχε σουτ μόλις άουτ. Ο Απόλλωνας απάντησε στο 27 με τον Ντικουμέ, που τετ-α-τετ με τον Ελευθερόπουλο έχασε μοναδική ευκαιρία. Εκεί κρίθηκε το ματς για την "ελαφρά ταξιαρχία". Τρία λεπτά αργότερα ο Αλέκος Αλεξανδρής λύτρωσε τους Πειραιώτες. Εκμεταλλεύτηκε άριστα σέντρα του Νινιάδη και με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη η κατάσταση ήταν... δράμα. Ανιαρό ματς, αγγαρεία. Οι αλλαγές του Μπάγεβιτς - Κακλαμάνος και Καλύκας (υπέρμετρο τρακ) - δεν έπιασαν και έτσι φυσιολογικά το αποτέλεσμα έμεινε σε φτωχό επίπεδο. Ο Μπάμπης Τεννές έπρεπε να ρισκάρει στην επανάληψη.

Από το νικητή ξεχώρισαν οι Γεωργάτος, Πασσαλής, ενώ και ο Ελευθερόπουλος με την απόκρουση στη φάση με τον Ντικουμέ περνάει στους διακριθέντες. Για την "ελαφρά ταξιαρχία" κορυφαίος ο Αποστόλου, ενώ καλή απόδοση είχαν και οι Τάτσης, Θεοδωράκος.

Καλή η διαιτησία του κ. Καλαθενού, "κιτρίνισε" τον Καραγκούνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερόπουλος, Βαρεσάνοβιτς, Καραταϊδης, Νταμπίζας, Σαμπανάτζοβιτς, Πασσαλής (80 Αμανατίδης), Νινιάδης, Καραπιάλης (46 Καλύκας), Γιαννακόπουλος, (46 Κακλαμάνος), Αλεξανδρής, Γεωργάτος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Χαλκιάς, Αποστόλου, Νταμιάνοβιτς, Κεφαλάς, Μιλόγεβιτς, Θεοδωράκος, Τάτσης, Καραγκούνης, Ερακ, Ντικουμέ (82 Χατζής), Μπελά (33 Θωμαϊδης).

  • Οσον αφορά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού ο Γιώργος Ανατολάκης είναι πλέον μια ανάσα από το λιμάνι. Μάλιστα, ο ταλαντούχος αμυντικός αναμένεται σήμερα να υπογράψει 5ετες συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ