Πέμπτη 13 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ 0 - 4
Προσοχή στα λάθη

"Το σκορ δεν πρέπει να μας τυφλώσει", δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του φιλικού με την Κύπρο ο Κ. Πολυχρονίου, θέλοντας να προλάβει ενδεχόμενους "παγωνισμούς". Παίζοντας απλά και όσο χρειαζόταν, η Εθνική επιβεβαίωσε τη διαφορά κλάσης απ' την ομάδα της Μεγαλονήσου και μ' ένα ρεσιτάλ ευστοχίας την κέρδισε με 4 - 0.

Το ζητούμενο βέβαια σε τέτοια παιχνίδια δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά τα συμπεράσματα των δοκιμών. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος παρότι διαπίστωσε κάποια λάθη. Αναγνωρίζοντας την κούραση των διεθνών από τις συνεχείς υποχρεώσεις, κράτησε χαμηλούς τόνους, επισημαίνοντας όμως ότι πρέπει να διορθωθούν.

"Δεν παίξαμε εντυπωσιακά, αλλά και με απλό τρόπο μπορείς να πάρεις ευρύ σκορ. Εγιναν λάθη, μην ξεχνάμε όμως πως οι διεθνείς είναι πιεσμένοι από τις πολλές τους υποχρεώσεις. Πάντως η επιπολαιότητα στο Σαράγεβο δε συγχωρείται", δήλωσε.

Για την ιστορία ν' αναφέρουμε πως τα γκολ πέτυχαν οι Γ. Χ. Γεωργιάδης (12), Κωστής (44), Φραντζέσκος (53) και Αλεξανδρής (63).

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγιώτου, Αριστοκλέους (70 Γεωργίου), Χριστοδούλου, Ιωάννου, Μισός, Λάρκου, Εγκομίτης (46 Οκάς), Μαλέκος, Γκόγκιτς, Πούνας (46 Παπαβασιλείου), Τιμοθέου.

ΕΛΛΑΔΑ: Ατματζίδης, Αποστολάκης, Καραταϊδης (74 Ανατολάκης), Ουζουνίδης, Καλιτζάκης, Βλάχος (46 Πουρσανίδης), Ζαγοράκης, Νικολαϊδης (46 Βρύζας), Κωστής (56 Αλεξανδρής), Φραντζέσκος, Γ. Χ. Γεωργιάδης (80 Γιαννακόπουλος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ