Παρασκευή 14 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αγωνία για Ολυμπιακό, Αρη

Εκδικάζεται η ένσταση των "κιτρινόμαυρων"

Κρίσιμη μέρα σήμερα για Ολυμπιακό και Αρη αφού εξετάζεται από τον αθλητικό δικαστή Χρήστο Ηλιάδη η ένσταση των "κιτρινόμαυρων" για αντικανονική συμμετοχή του Χελντ στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός στηρίζει τις ελπίδες του στην παρουσία σήμερα στο γραφείο του δικαστή του γενικού γραμματέα της ΕΟΠΕ Γιάννη Κουλαξή. Και αυτό γιατί στη μαρτυρία του βασίζονται οι "ερυθρόλευκοι" προκειμένου να αποδείξουν ότι νομίμως χρησιμοποιήθηκε ο Χελντ ως αντικαταστάτης του Γκαβρίλοφ που είχε τραυματιστεί.

Η παρουσία όμως του γενικού γραμματέα της ΕΟΠΕ στον αθλητικό δικαστή κολλάει στην άρνηση του προέδρου Θανάση Μπελιγράτη, που φοβάται πως η κατάθεση μπορεί να θεωρηθεί παρέμβαση της ομοσπονδίας υπέρ του Ολυμπιακού.

Εξάλλου, σήμερα ο αθλητικός δικαστής αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του για τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η απόφαση αναμένεται να είναι καταδικαστική για τους "πράσινους", που θα αγωνιστούν μια αγωνιστική στη Χαλκίδα, στο ντέρμπι με τον Αρη.

Οι γυναίκες

Συνεχίζονται σήμερα τα πλέι οφ στην Α1 γυναικών, όπου θα διεξαχθούν δυο αγώνες. Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας υποδέχεται τη Νίκη Αλεξανδρούπολης (18.00 απευθείας από ΦΙΛΜΝΕΤ) στο εξ αναβολής παιχνίδι που δεν έγινε την Τρίτη.

Με στόχο την τρίτη νίκη που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση τα Βριλήσσια υποδέχονται τον Αγ. Σώστη (Χαλάνδρι 15.45), που τον έχουν νικήσει ήδη δυο φορές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ