Τρίτη 18 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Λουλούδια της άνοιξης"

Στα πλαίσια του προγράμματος "Δρώμενα - Μήνας Μουσικής",που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων,ξεκινούν την Πέμπτη οι εκδηλώσεις με τίτλο "Τα λουλούδια της άνοιξης".Συγκεκριμένα στο Αθηναϊκό Δημοτικό Θέατρο (Τιμοκρέοντος 6α - Αγ. Σώστης), φιλοξενούνται: "Τρίο Αθηνών" (20/3), "Τραγούδια της αγάπης" (21/3), "Σύνολο Κέλσος" (22/3), Συναυλία του Ωδείου Κέρκυρας (23/3), Συναυλία με τίτλο "Τα πολλά πρόσωπα ενός γίγαντα" (24/3), Φωνητικό σύνολο "Πολυφωνία" (25/3), "Τσαρντάς" (τσιγγάνικες μελωδίες 26/3), "Συναυλία με το κουαρτέτο σαξόφωνου του Θ. Κερκέζου (27/3), συναυλία με τίτλο "Λουλούδια της άνοιξης" (31/3). Τα "Δρώμενα Μουσικής" θα συνεχιστούν μέχρι τις 22/4.

Από τις υπόλοιπες εκδηλώσεις σημειώνουμε: Σήμερα (6μμ) στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30), ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου διοργανώνει εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη γέννηση του Μακρυγιάννη.Θα μιλήσει ο δήμαρχος Αθηναίων. Αποσπάσματα από τα "Απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη" θα διαβάσει ο Νικήτας Τσακίρογλου.Συμμετέχει η "Αθηναϊκή Φιλαρμονία".

Τέλος, αύριο (12μ) στο Δημαρχιακό Μέγαρο θα απονεμηθεί το βραβείο "Νικηφόρος Βρεττάκος" στον Διονύση Μαγκλιβέρα για το βιβλίο του "Η νεοελληνική κοινωνία του 20ού αιώνα μέσα από το μυθιστόρημα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ