Πέμπτη 20 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Οθόνες εκτός δικτύου

Εκτός από τις επίσημες κινηματογραφικές αίθουσες, μια σειρά φορείς καλλιεργούν τη σχέση του κοινού με τον κινηματογράφο, οργανώνοντας δικές τους προβολές, που μπορεί να μας είναι και "χωροταξικά" πιο προσιτές. Μπορείτε λοιπόν να δείτε τις εξής ταινίες:

  • H ταινία της Ζοσιάν Μπαλασκό "Για όλα φταίει το γκαζόν" προβάλλεται σήμερα (6.30μμ) στην Κινηματογραφική Λέσχη ΣΕΛΕΤΕ (ηλεκτρικός σταθμός Ειρήνης).
  • Η ταινία του Λουίτζι Κομεντσίνι "Πίσω από τα κλειστά παράθυρα" προβάλλεται σήμερα (8.30μμ) στο Δημοτικό Κινηματογράφο "Εσπερος" της Νίκαιας (7ης Μαρτίου 32, πρώην Κονδύλη), στο πλαίσιο αφιερώματος στον ιταλικό κινηματογράφο.
  • Η γερμανική κωμωδία του Βαντίμ Γκλόβνα "Ο βράχος" και η μικρού μήκους ταινία "Δύο - ένα" του Ρίκι Κάλμπε προβάλλονται σήμερα, 8μμ, στο Ινστιτούτο "Γκαίτε" (Ομήρου 14-16). Είσοδος ελεύθερη.
  • Η ταινία του Λουκίνο Βισκόντι "Οι καταραμένοι" (8μμ) και το "Πριν από την επανάσταση" του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι (10μμ) προβάλλονται το Σάββατο (22/) στην Κινηματογραφική Λέσχη της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών (Τοσίτσα 11).
  • Η ταινία των Νίκου Ζερβού, Διονύση Μανιάτη "Ο βαρώνος" προβάλλεται τη Δευτέρα (24/3) στις 8.30μμ στην αίθουσα "Πλειάδες" του Δήμου Κορυδαλλού (Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης), σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου. Στην προβολή θα παρευρεθούν οι συντελεστές της ταινίας και θα ακολουθήσει συζήτηση.
  • Η ταινία του Τζιμ Τζάρμους "Ο νεκρός" προβάλλεται τη Δευτέρα (24/3), στις 9.30μμ στο "Χατζηγιάννειο" Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ