Σάββατο 22 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Απόβαση στον Αρη...

Με 4.000 οπαδούς στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός παίζει στο Χαριλάου

Απόβαση στον... Αρη αναμένεται να κάνουν 4.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού αύριο στο Χαριλάου. Αυτό το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τον προπονητή των ερυθρολεύκων Ντούσαν Μπάγεβιτς: "Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας σε μια καυτή έδρα όπως είναι το Χαριλάου". Αναφερόμενος στο ματς ο Ντούσκο είπε: "Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό είναι ο σκοπός μας όπως και σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να κρατήσουμε τη διαφορά ασφαλείας ώστε να έχουμε αβαντάζ έναντι των άλλων διεκδικητών". Σε ερώτηση πώς κρίνει τις δηλώσεις του Χουάν Ραμόν Ρότσα περί διαιτησίας, τόνισε: "Ο καθένας είναι υπεύθυνος γι' αυτό που λέει. Ολα θα τα δούμε μετά τον αγώνα". Ο Ντούσκο στάθηκε και στον αποκλεισμό της ΑΕΚ: "Τώρα θα στρέψει όλο το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και αυτό την κάνει περισσότερο επικίνδυνη".

Στον αγωνιστικό τομέα, μια θέση είναι αυτή που "παίζεται". Τη διεκδικούν στο χώρο του κέντρου οι Πέτρος Πασσαλής και Ανδρέας Νινιάδης. Τη θέση του Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς θα καλύψει και πάλι ο Γιώργος Αμανατίδης. Πιθανή 11άδα: Ελευθερόπουλος, Καραταϊδης, Βαρεσάνοβιτς, Νταμπίζας, Ανατολάκης, Πασσαλής ή Νινιάδης, Αμανατίδης, Γιαννακόπουλος, Αλεξανδρής, Καραπιάλης, Γκόγκιτς, Γεωργάτος.

Ρότσα: "Διώξτε το άγχος"

Στο στρατόπεδο του Αρη, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα τονίζει: "Δε φοβόμαστε τον Ολυμπιακό αλλά τον σεβόμαστε. Μπορεί να είναι πρωτοπόρος όμως και εμείς θέλουμε τους βαθμούς της νίκης ώστε να αποφύγουμε τις περιπέτειες. Θα παίξουμε ήρεμα, δίχως άγχος και ελπίζω με τη συμπαράσταση του κόσμου να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε". Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Καρκαμάνη, Δέλλα και Σιλβάνι. Ακόμη αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του τραυματία Κούβαλη, ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Ποζαπαλίδης που εξέτισε την ποινή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ