Σάββατο 22 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ
Χαμογέλασαν Μάντσεστερ, Γιουβέντους

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη Γιουβέντους χαμογέλασε η κληρωτίδα της ΟΥΕΦΑ, αφού τελικά θα είναι αυτές που θα έχουν το "πλεονέκτημα έδρας" στους ημιτελικούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Ετσι στις 9 Απρίλη η Ντόρμουντ θα υποδεχτεί τη Γιουνάιτεντ και ο Αγιαξ τη Γιουβέντους, ενώ οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 23 του ίδιου μήνα.

Μετά την Αθήνα, στην Αγγλία θα ταξιδέψει τώρα η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού κατά τη χτεσινή κλήρωση του Κυπέλλου Κυπελλούχων οι Γάλλοι κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν τη Λίβερπουλ. Στον άλλο ημιτελικό η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί κόντρα στη Φιορεντίνα, που μπορεί να έχασε από την Μπενφίκα με 1 - 0 στην έδρα της, αλλά πήρε την πρόκριση χάρη στη νίκη της στην Πορτογαλία με 2 - 0. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στην 10 Απρίλη και οι επαναληπτικοί στις 24/4.

Μια ισπανογερμανική και μια ιταλογαλλική μονομαχία έβγαλε η κληρωτίδα στους ημιτελικούς του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αφού θα συναντηθούν η Τενερίφη με τη Σάλκε και η Ιντερ με τη Μονακό. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 8 Απρίλη και στις 22 του ίδιου μήνα οι ρεβάνς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ