Κυριακή 30 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Β' ΕΘΝΙΚΗ
Συγκρούσεις κορυφής

Σε λόγους εθνικής σημασίας οφείλεται η απουσία το Σαββατοκύριακο αγώνων Α' Εθνικής. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Βοσνία (2/4) στα πλαίσια των προκριματικών του Μουντιάλ '98 και η "μεγάλη" κατηγορία... ξεκουράζεται. Ομως οι ποδοσφαιρόφιλοι δε θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού διεξάγονται (σε... τρεις δόσεις) τα πρωταθλήματα Β', Γ' εθνικής με άκρως ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

Το ντέρμπι κορυφής Προοδευτικής - Εθνικού έγινε χτες (την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν είναι γνωστό τ' αποτέλεσμα). Ομως στο σημερινό... κυρίως πιάτο, αλλά και στην αυλαία της 24ης αγωνιστικής υπάρχουν παιχνίδια "φωτιά". Η μάχη της ανόδου έχει φουντώσει για τα καλά, ενώ και στο δρόμο των... καταραμένων υπάρχει "μποτιλιάρισμα". Παναργειακός, Παναιτωλικός, τέταρτος (43 β.) και πέμπτος (42 β.) αντίστοιχα παίζουν εκτός έδρας. Στα Τρίκαλα ο πρώτος, στην Καλαμαριά ο δεύτερος. Αμφότεροι οι γηπεδούχοι έχουν 40 πόντους και πιθανή νίκη θα 'χει άμεσο αντίκρισμα.

Η Δόξα Βύρωνα υποδέχεται τα μάλλον καταδικασμένα Γιάννενα με νέο τεχνικό στον πάγκο της. Υστερα από πέντε χρόνια ο Δημ. Θεοφάνους παραχώρησε τη θέση του στον Στάθη Σταθόπουλο που ανέλαβε ως το τέλος της περιόδου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός προπονητής τελευταία φορά είχε εργαστεί στον Αθηναϊκό. "Εντός και επί τα αυτά" δηλαδή. Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής: Δόξα Βύρ. - Γιάννενα (31/3, 16.30), Πύργος - Λάρισα, Λεβαδειακός - Νάουσα, Νίκη Β. - ΕΑΡ, Καλαμαριά - Παναιτωλικός (31/3, 20.00), Ελευσίνα - Σέρρες, Τρίκαλα - Αργος (19.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ