Πέμπτη 10 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Αρωμα" στον πράσινο βάλτο

"Αρωμα γυναίκας" και σήμερα από την τηλεόραση, αφού θα μεταδοθεί η δεύτερη εκδοχή της ταινίας, αυτή τη φορά στο αμερικανικό ριμέικ της ιταλικής ταινίας, που μεταδόθηκε χτες από την ΕΤ-3. Στο "Αρωμα γυναίκας", που θα μεταδοθεί σήμερα στις 21.00 από το ΣΤΑΡ,τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει ο Αλ Πατσίνο,ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάρτιν Μπρεστ. Ο Αλ Πατσίνο για την ερμηνεία του στο ρόλο του τυφλού ιδιόρρυθμου συνταγματάρχη Φρανκ Σλέιντ, που καταλαβαίνει τις γυναίκες από το άρωμά τους, απέσπασε Οσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου. Δίπλα του παίζουν οι Κρις Ο' Ντόνελ και Τζέιμς Ρίμπον.

Από τον ΑΝΤΕΝΝΑ στις 21.15,θα μεταδοθεί το καλοφτιαγμένο γουέστερν του Τζορτζ Κοσμάτος "Σύγκρουση στον πράσινο βάλτο".Η ταινία αναφέρεται στη σύγκρουση των αδελφών Ερπ με την οικογένεια Κλάντον. Ο ένας αδελφός, ο Γουάιατ Ερπ, επιχειρεί να ζήσει μια ειρηνική ζωή, αλλά οι παράνομοι της περιοχής θα τον αναγκάσουν να χρησιμοποιήσει το πιστόλι. Παίζουν οι Κερτ Ράσελ, Βαν Κίλμερ, Σαμ Ελιοτ και Πάουερ Μπουθ.

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα ταινία θα μεταδοθεί στις 23.30 από την ΕΤ-2.Είναι η ταινία "Η συνοδός" σε σκηνοθεσία Κλοντ Μίλερ. Μια νεαρή πιανίστα, που ζει στην κατεχόμενη από τους Γερμανούς Γαλλία, συνοδεύει μια ντίβα της όπερας στις περιοδείες, παρακολουθώντας συγχρόνως και τις προσωπικές της περιπέτειες. Η ντίβα είναι παντρεμένη με κάποιον πλούσιο, που είναι συνεργάτης των Γερμανών. Ενα ευαίσθητο ψυχολογικό δράμα, που διαδραματίζεται μέσα στην κατοχή και που καταγράφει την ψυχοσύνθεση μιας νεαρής γυναίκας και τα προβλήματα της εφηβείας και της μοναξιάς μέσα στη δίνη του πολέμου. Παίζουν οι Ρομάν Μπορινζέ και Ελενα Σαφάνοβα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ