Κυριακή 13 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Μέσω Πελοποννήσου για Ευρώπη

ΟΦΗ και ΠΑΟΚ δοκιμάζονται σε Πάτρα και Πύργο

Θεωρητικά εύκολο έργο έχει σήμερα ο Ολυμπιακός στο Φάληρο με αντίπαλο τη Βέροια στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής. Σημαντικά ματς αναμένεται να γίνουν σε Πάτρα και Πύργο, όπου οι κόντρες Παναχαϊκής - ΟΦΗ και Πανηλειακού - ΠΑΟΚ παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ας δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια: Στο Καραϊσκάκη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδωσε το... σύνθημα για φουλ επίθεση: "Στόχος μας είναι ένα γρήγορο γκολ. Ασφαλώς στο γήπεδό μας έχουμε περισσότερο άγχος, όμως εδώ που έχουμε φτάσει δεν μπορούμε να συζητάμε για απώλειες". Θέση στην αρχική 11άδα διεκδικεί ο Αλέκος Κακλαμάνος, αφού ο Ντούσκο αναμένεται να χρησιμοποιήσει ένα αμυντικό χαφ τον Νίκο Νταμπίζα. Ο Σαμπανάτζοβιτς είναι απόλυτα έτοιμος, όμως θα μείνει στον πάγκο αφού προέρχεται από αγωνιστική απραξία.

Στην Πάτρα η Παναχαϊκή και ο ΟΦΗ καίγονται για τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Οι Πατρινοί για να αποφύγουν την επικίνδυνη ζώνη, οι Κρητικοί για να μείνουν στην τρίτη θέση που οδηγεί σε έξοδο στην Ευρώπη.

Στον Πύργο (4.15μμ) ο αδιάφορος βαθμολογικά Πανηλειακός υποδέχεται τον φιλόδοξο ΠΑΟΚ που επίσης έχει βλέψεις για έξοδο στο ΟΥΕΦΑ.

Ο Αρης στο Χαριλάου (7.30μμ ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) θα φιλοξενήσει την Καβάλα και ασφαλώς η νίκη για το συγκρότημα του Χουάν Ραμόν Ρότσα αποτελεί μονόδρομο.Τα ίδια ισχύουν και για Αθηναϊκό, Εδεσσαϊκό και Ξάνθη που παίζουν εντός έδρας και θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Οι "λόρδοι" θα κοντραριστούν με τον Ηρακλή (4.30μμ), η Σκόντα με τον Ιωνικό, ενώ η ομάδα των καταρρακτών με την ουραγό και καταδικασμένη Καστοριά. Τα ματς θα αρχίσουν στις 5μμ.

Τέλος, αύριο στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί με την Καλαμάτα (5μμ ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ