Τετάρτη 23 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικής συνέχεια

Μετά τις πετυχημένες παραστάσεις του στην Αθήνα, ο Νίκος Ξυδάκης φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη, στο κλαμπ του "Μύλου".Από τις 28 του Απρίλη έως τις 3 του Μάη, η συμπρωτεύουσα θα έχει την ευκαιρία να ακούσει από κοντά και να συμμετέχει,στην ξεχωριστή μυσταγωγική ατμόσφαιρα της μουσικής του δημιουργού. Τον Ν. Ξυδάκη πλαισιώνουν οι μουσικοί: Νίκος Σιδηροκαστρίτης, Μίμης Ντούτσουλης, Θέμης Συμβουλόπουλος, Κώστας Χατζόπουλος, Πάνος Δημητρακόπουλος, Φώτης Μυλωνάς κ. ά. Στο τραγούδι συμμετέχουν ακόμη οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Δώρα Μασκλαβάνου.

  • Παράταση μέχρι τις 10 του Μάη πήραν οι παραστάσεις του Τζίμη Πανούση στο "Μύλο".Μαζί του το ηλεκτρονικό κουαρτέτο με τους Σπύρο Πάζιο, Ηλία Αχλαδιώτη, Βασίλη Γκίνο, Αλέκο Παρασκευόπουλο.Στην "Αποθήκη του Μύλου" σήμερα (10.30μμ), φιλοξενείται μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, με τίτλο "Μελωδίας Πορφύρα".Την επιλογή των τραγουδιών έχει ο Κώστας Πρατσινάκης και των βυζαντινών ύμνων ο Δημήτρης Πρατσινάκης,οι οποίοι θα αποδώσουν τα σολιστικά μέρη με τη συνοδεία πενταμελούς βυζαντινής χορωδίας και λαϊκής ορχήστρας.
  • Στο "Μπαράκι του Βασίλη" (Ζωοδόχου Πηγής 98), τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή (11μμ), οι "Συνήθεις ύποπτοι" θα παρουσιάσουν δικά τους τραγούδια από το δίσκο "Μέρες αδέσποτες".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ