Σάββατο 26 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακάτικο: Τηλεοπτική, αναστάσιμη "έξοδος"

Η άνοιξη ήρθε, η Ανάσταση γίνεται σήμερα το βράδυ, το Πάσχα και όλα τα συμπαρομαρτούντα είναι γι' αύριο. Η επιστροφή μένει για μεθαύριο. Ποιος έχει διάθεση για τηλεόραση; Ισως να υπάρχουν μερικοί ποτέ. Γι' αυτούς, λοιπόν, θα γράψουμε λίγες λέξεις για το πασχαλιάτικο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή. Για σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, η ΕΤ2 στις 00.45 θα παρουσιάσει τον Νίκο Ξυδάκη στην "Ιερά Οδό".Πρόκειται για μια επιλογή από τις καλύτερες στιγμές των φετινών παραστάσεων του δημιουργού, όπου μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς του, εμφανίζονται και φίλοι του καλλιτέχνες.

Από την ΕΤ1 στις 00.30 "Πασχαλινό εορταστικό πρόγραμμα". Αμέσως μετά την Ανάσταση το γλέντι αρχίζει στο πρώτο κρατικό κανάλι. Ο Κώστας Μακεδόνας, η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Παντελής Θαλασσινός και η Αθηνά Μόραλη με τους μουσικούς τους τραγουδούν για σας τραγούδια χαράς, κεφιού, τραγούδια αναστάσιμα. Τα κείμενα είναι του Οδυσσέα Ιωάννου. Σκηνοθεσία Στέλιος Ράλλης

Αύριο, Κυριακή του Πάσχα:.Από την ΕΤ1 στη 01.05 "Αχ και να 'ταν Πάσχα".Η Γλυκερία ερμηνεύει γνωστές επιτυχίες της, σμυρναϊκά, νησιώτικα και λαϊκά με τη συνοδεία μεγάλης λαϊκής ορχήστρας.

Παράλληλα οι "Οπισθοδρομικοί" και ο Μπάμπης Τσέρτος, θα ερμηνεύουν ρεμπέτικα τραγούδια. Σκηνοθεσία Ανδρέας Αντωνιάδης. Καλεσμένος θα είναι ο Τάσος Χαλκιάς.

Από την ΕΤ1 στις 12.30 "Ενα Πάσχα όπως μας αρέσει".Δυο ώρες θα περάσουν, δυο ώρες γεμάτες από μουσική, χορό τραγούδι και εκπλήξεις. Η εκπομπή μας προσκαλεί σ' ένα πασχαλινό γλέντι συντροφιά με τον Θανάση Πολυκανδριώτη και το συγκρότημά του σε τραγούδια που άφησαν εποχή. Στο "Οπως μας αρέσει" θα μας κρατήσουν συντροφιά η Κατερίνα Κούκα, ο Θύμιος Καρακατσάνης, η Ελένη Δήμου, η Κωνσταντίνα, ο Γιάννης Σπανός, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Τζέσυ Παπουτσή, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. ο Βασίλης Λέκκας, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Λευτέρης Μυτιληναίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Αλέξανδρος Χατζής, η Νάντια Καραγιάννη, η Πένυ Ξενάκη, η Νάντια Μουρούζη, η Ολγα Πολίτου, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Μάριος Τόκας, ο Σταύρος Ζαλμάς, η Μιμή Ντενίση, ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Δημήτρης Πιατάς, η Αννα Φόνσου, η Μαίρη Βιδάλη, η Ελπίδα, ο Μιχάλης Βιολάρης, ο Ηλίας Λογοθέτης, η Καίτη Χωματά και άλλοι.

Επίσης, αύριο Κυριακή, το γλέντι στο MEGA θα ανάψει νωρίς. Ετσι στις 15.10 θα ξεσηκώσει τους φίλους του για χορό. Ποιος άλλος; Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Στις 21.15, το "Μεταξύ μας" έχει οργανώσει ένα αυθεντικό νησιώτικο και ελληνικότατο γλέντι με πολλούς επώνυμους προσκαλεσμένους και πολλές εκπλήξεις, ενώ στις 00.30 ο Βασίλης Καρράς κάνει πάρτι.

Από μας Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα, καλά να περάσετε και με το καλό να επιστρέψετε. Κυρίως το τελευταίο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ