Τετάρτη 7 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Περαστικά Μίκη

Στο Ιατρικό Κέντρο νοσηλεύεται από χτες το πρωί ο Μίκης Θεοδωράκης,προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του, πάντως, σύμφωνα με τον καθηγητή Πνευμονολογίας Γ. Ιορδάνογλου δεν εμπνέει ανησυχία. Στο νοσοκομείο, ο συνθέτης θα παραμείνει για δύο ακόμη μέρες, για να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες πνευμονολογικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα πάει για ξεκούραση στο σπίτι του στο Βραχάτι Κορινθίας.

Το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του συνθέτη εξέφρασαν πολλοί ομότεχνοί του. Χτες, στις 7.30 μμ, τον Μ. Θεοδωράκη επισκέφθηκε ο υπουργός Πολιτισμού, Ευάγ. Βενιζέλος.

  • Οπως μας πληροφορεί ο ανταποκριτής μας από το Βερολίνο, Θ. Βόρειος,αρκετές γερμανικές εφημερίδες αφιέρωσαν χτες σχόλια για την κοινή συναυλία Θεοδωράκη - Λιβανελί στο Βερολίνο και εκφράζουν τη λύπη τους για την αρρώστια του. Μεταξύ άλλων, σημειώνει το δημοσίευμα της "Μπερλίνερ Τσάιτουγκ" ότι η "γνωστή αρρώστια του δεν τον εμπόδισε - ακόμα και ενάντια στη συμβουλή των γιατρών του - να ταξιδεύει στις χώρες του κόσμου με τα τραγούδια του και τα ορατόριά του".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ