Παρασκευή 16 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Διαφωνία με Ιβιτς

Οικονομικά και χρόνος συμβολαίου τα σημεία τριβής της ΠΑΕ με τον Γιουγκοσλάβο επιθετικό. Σήμερα συνάντηση με Αλεξανδρή

Δείγμα... αρνητικόν. Η πρώτη συνάντηση του Ολυμπιακού με τον Ιλια Ιβιτς για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν έγινε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Ο Σέρβος επιθετικός είχε συνομιλία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Γιώργο Λούβαρη, όμως σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν κατ' αρχήν. Υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά ενώ ακόμη και στο χρονικό διάστημα του συμβολαίου υπάρχει τριβή. Φυσικά αυτή ήταν μια πρώτη βολιδοσκόπηση και αναμένεται τις προσεχείς μέρες να υπάρχουν διαβουλεύσεις.

Σήμερα... σειρά θα πάρει ο Αλέξης Αλεξανδρής που επίσης θα έχει συνάντηση με τον Γ. Λούβαρη. Πάντως αν οι δυο περιπτώσεις... σκαλώσουν θα αναλάβει πρωτοβουλία ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Ο πρόεδρος βρίσκεται από χτες στο Βελιγράδι με τον προπονητή των "ερυθρολεύκων" Ντούσαν Μπάγεβιτς για επαγγελματικούς λόγους (προώθηση της κινητής τηλεφωνίας). Πάντως δεν αποκλείεται ο Ντούσκο να δει παίκτες από τη γιουγκοσλαβική αγορά.

Ο "πρίγκιπας του Νερέτβα" θα παρακολουθήσει αύριο στη Γαλλία το ματς Νις - Μετς ενώ τη Δευτέρα πιθανόν θα μεταβεί στο Οσλο για να παρακολουθήσει τον Φρίγκορτ στη συνάντηση Λίλεστρομ - Βίκινγκ.

Ο Μπάγεβιτς δε θα είναι στο κυριακάτικο παιχνίδι του πρωταθλήματος στην Ξάνθη στον πάγκο της ομάδας. Πρώτος προπονητής θα είναι ο Τάκης Περσίας που χτες γύμνασε κανονικά τους παίκτες χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα έφθασαν χτες στα γραφεία της ΠΑΕ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν της Μίλαν, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Αντερλεχτ καθώς και του πρώην προέδρου Σταύρου Νταϊφά και του πρώην προπονητή Τάις Λίμπρεχτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ