Παρασκευή 16 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΕΓΑΣ
Διορίστηκε νέα διοίκηση

Νέα διοίκηση απέκτησε από χτες ο ΣΕΓΑΣ μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας να διορίσει διοικούσα επιτροπή μετά από την προσφυγή σωματείων. Στη σύνθεση της νέας διοικούσας επιτροπής δεν υπάρχουν παράγοντες από το ΑΚΕΚΑ αλλά και από το Συνασπισμό, που είχαν κάνει αίτηση διορισμού νέας διοίκησης. Οι παραπάνω έκαναν αίτηση τριτανακοπής.

Τα 21 μέλη που απαρτίζουν τη διορισμένη διοικούσα επιτροπή ανήκουν στο ΑΚΑΣ (πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ) και στο ΝΑΕ (πρόσκειται στη ΝΔ) ενώ πρόεδρος ορίστηκε ο Κώστας Παπαναστασίου (πρόεδρος του Πανελλήνιου). Γενικός γραμματέας είναι ο Βασίλης Σεβαστής ενώ τα υπόλοιπα μέλη είναι: Παπαποστόλου, Γραμματικόπουλος, Βίγλας, Δημοσθένους, Βογιατζής, Αλεξανδράκης, Ξεκαλάκης, Σταματόπουλος, Παπαμιχαήλ., Παπαδάκη, Τζελάτης, Κων/πουλος, Χαλκίδης (ΑΚΑΣ), Κασσαλιάς, Κατσικάρος, Λαζαρίδης, Μιχαήλ, Μιχελής, Ματσκανίδης (ΝΑΕ).

Η διοικούσα επιτροπή συγκροτείται σήμερα το απόγευμα σε σώμα ενώ νωρίτερα θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο Στρ. Μολυβάς.

Η νέα διοικούσα επιτροπή είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει τις εκλογές μέσα σε τέσσερις μήνες. Πάντως θεωρείται σίγουρο ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιούνη όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

  • Ειδική σειρά γραμματοσήμων για το "Αθήνα '97" θα κυκλοφορήσουν στα ΕΛΤΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ