Παρασκευή 30 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Θράσος και αδράνεια...

Με το... "επιχείρημα", "είναι ΕΣΑΚίτισσα και γι' αυτό δεν την ψηφίζουμε" (!), η ΠΑΣΚΕ στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων καταψήφισε κατά την προχτεσινή συνεδρίαση της διοίκησης την πρόταση της ΔΑΣ να αναπληρωθεί στέλεχός της στην ΕΕ που αδυνατεί να συμμετάσχει στις συνεδριάσεις, από τη Βούλα Φωτεινού,επίσης στέλεχος της ΔΑΣ και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας!

Στην ίδια συνεδρίαση οι σύμβουλοι της ΠΑΣΚΕ, μαζί με τους συμβούλους που πρόσκεινται στο ΣΥΝ, αποφάσισαν να συμμετέχουν στον "κοινωνικό διάλογο"! Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Α. Φραγκόπουλος, σημείωσε ότι ούτως ή άλλως τα όποια μέτρα αφορούν τις εργασιακές σχέσεις έχουν προ πολλού εφαρμοστεί στον ιδιωτικό τομέα, άρα ο διάλογος αυτός αφορά κύρια το δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα! Ακόμα, συμφώνησαν στο να πραγματοποιήσουν περιφερειακές συσκέψεις με θέμα τα 19 σημεία του "διαλόγου", ενώ για το θέμα του ασφαλιστικού η συζήτηση αναλώθηκε σε επιμέρους ζητήματα!

Ο Πέτρος Βαμβακάς, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, τόνισε: "Η πλειοψηφία ενώ παραδέχεται την κατάσταση που επικρατεί στον ιδιωτικό τομέα, την αποδέχεται και επιμένει να μην παίρνει καμία πρωτοβουλία για την επίλυση των προβλημάτων. Πλέον θα πρέπει τα πρωτοβάθμια σωματεία να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Σε ό,τι αφορά το θέμα της αναπλήρωσης του μέλους της ΕΕ, είναι πρωτοφανές σήμερα να απορρίπτεται ένα μέλος της διοίκησης, επειδή πρόσκειται σε μια συγκεκριμένη παράταξη. Η πλειοψηφία αθετεί και τη συμφωνία για αντιπροσωπευτική σύνθεση της Εκτελεστικής".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ