Σάββατο 31 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Μεσογειακές" αντιδράσεις

Διαμαρτύρονται οι ΠΑΕ για τη μεσογειακή ομάδα ποδοσφαίρου

Αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις των ΠΑΕ ο Γ. Κόλλιας, όπως είχε γνωστοποιήσει, "βάφτισε" την Εθνική ελπίδων μεσογειακή ομάδα. Χτες δημοσιοποίησε τις επιλογές του για τους παίχτες που στις 14/6 θα μεταβούν στο Μπάρι. Πρόκειται για τους Ελευθερόπουλο, Σ. Λυμπερόπουλο, Λάκη, Μαυρογενίδη, Κουλακιώτη, Δέλλα, Κωστούλα, Σέμο, Κόλτζο, Κιάσσο, Γκούμα, Ν. Λυμπερόπουλο, Κουτσουρέ, Αντζα, Καραγκούνη, Πανόπουλο, Στολτίδη, Σφακιανάκη, Π. και Σ. Κωνσταντινίδη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τη Δευτέρα 16/6 αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του Αγ. Μαρίνου και τέσσερις μέρες μετά τη Γαλλία.

Οι ΠΑΕ διαμαρτύρονται γιατί έτσι οι παίκτες τους δεν πρόκειται να ξεκουραστούν καθόλου, αφού τον Ιούλη αρχίζουν οι προετοιμασίες των ομάδων.

  • "Καμπανάκι" για τους Ελληνες παράγοντες αποτελεί έγγραφο της ΟΥΕΦΑ που έφτασε χτες στα γραφεία της ΕΠΟ. Υπενθυμίζει πως η νέα περίοδος (97-98) θα είναι η τελευταία που στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιτρέπεται στα γήπεδα η παρουσία ορθίων (ως 20%). Από το 98-99 απαγορεύονται όρθιοι... Επίσης τη νέα χρονιά αλλάζει η βαθμολογία. Καταργείται το 3-1-0 και επανέρχεται το 2-1-0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ