Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
6 - 8 ΕΝ ΟΨΕΙ :... των γεγονότων και των εξελίξεων μιας μέρας που

6 - 8 ΕΝ ΟΨΕΙ:... των γεγονότων και των εξελίξεων μιας μέρας που ξεκινάει και πρέπει να ξέρετε τι σας περιμένει. Με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

9 - 10 ΠΡΩΙΝΟΣ ΑΠΟΠΛΟΥΣ: Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του 902, με σχολιασμό του Τύπου, συνεντεύξεις και επίκαιρες παρεμβάσεις. Με τους: Βάλια Δρακωνάκη & Κώστα Καραχάλιο.

10 - 11 ΕΝΤΕΧΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

11 - 12 ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ: Οι ειδήσεις και οι εξελίξεις γίνονται η αιτία για ρεπορτάζ, σχόλια και συζήτηση. Με τον Δάνη Παπαβασιλείου.

12 - 13 ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

13 - 14 ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Μια εκπομπή, που ενημερώνει για τις διεθνείς εξελίξεις και τα εξωτερικά μας θέματα. Με την Αννα Μπαλλή.

14 - 16 ΜΕ ΑΠΟΨΗ: Η διαδρομή του 902, στα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας, με τους ρεπόρτερ και τους ανταποκριτές του σταθμού μας. Με την Μάρω Φωτάκη.

16 - 17 ΣΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ: Μουσική και τραγούδια από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο. Επιμέλεια Δημήτρης Κουτζμανίδης.

17 - 18 ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ: Ελληνικοί μουσικοί δρόμοι που άγγιξαν τις ψυχές μας. Με το Γιάννη Σταύρου.

18 - 20 ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΤΕΡΙΖΙ: Μια αιχμηρή δημοσιογραφική εκπομπή με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Χαλιβελάκη.

20 - 20.30: ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8

20.30 - 22 ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΟΡΤΡΕΤΑ: Η ζωή και το έργο των δημιουργών που σφραγίζουν την ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή. Επιμέλεια παρουσίαση Δ. Καλαφατίδης.

22 - 23 ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΙ ΝΤΑΛΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΑ ΜΕΡΑΚΙΑ: Μια περιπλάνηση στα σοκάκια του ρεμπέτικου, αναζητώντας τους δεσμούς του χθες με το αύριο. Με το Χρήστο Σκαρόπουλο.

23 - 24 Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ' Ο ΓΙΑΛΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ: Η κοινωνική λειτουργία του λαϊκού τραγουδιού. Το ζήτημα: Η εμείς τα κάνουμε σωστά; ή κάποιοι μας τα λένε λάθος!!! Με τον Ακη Ρούσο.

24 - 1 ALTER EGO: Αναζητήσεις στο χώρο της JAZZ. Επιμέλεια Δ. Καλαφατίδης.

1 - 2 60's - 70's PL: Δύο δεκαετίες ROCK. Επιλογές που χαρακτήρισαν την πορεία μιας μουσικής σκηνής, απ' την εμφάνισή της, μέχρι τις παρυφές της αναπόφευκτης παρακμής της. Επιμέλεια: Δημήτρης Κουτζμανίδης.

2 - 3 ΣΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ: Μουσική και τραγούδια από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο. Επιμέλεια Δ. Κουτζμανίδης.

3 - 4 AMERICA LATINA: Μελωδίες και... ρυθμοί της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής και των νησιών της θάλασσας της Καραϊβικής. Επιμέλεια Δ. Κουτζμανίδης.

4 - 6 ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ 902


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ