Κυριακή 15 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Κρίσιμη καμπή

Χωρίς περιθώρια απωλειών συναντώνται σήμερα ΠΑΟ και ΑΕΚ και περιμένουν απώλεια του Ολυμπιακού στη Βέροια

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Το μεγάλο ντέρμπι σήμερα είναι χωρίς... αύριο αφού όποιος χάσει... χάνεται. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός που είναι έξι βαθμούς μπροστά δοκιμάζεται στη Βέροια με τη δυνατή φέτος βασίλισσα του βορρά. Ας δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια της 12ης αγωνιστικής που γίνεται σε δύο δόσεις λόγω της απεργίας των υπαλλήλων στα εθνικά στάδια.

ΠΑΟ: "Ηθικόν ακμαιότατον"

Το μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μαγνητίζει τους φιλάθλους. Τόσο οι πράσινοι όσο και οι κιτρινόμαυροι θέλουν αποκλειστικά και μόνο τη νίκη ώστε να μείνουν κοντά στον Ολυμπιακό. Σε αντίθετη περίπτωση μάλλον η υπόθεση τίτλος γίνεται όνειρο απατηλό. Αυτό άλλωστε δηλώνουν και οι δύο τεχνικοί. Ο Βελιμίρ Ζάετς τονίζει: "Ακόμη και η ισοπαλία είναι αποτυχία. Πρέπει να αγωνιστούμε σοβαρά και πειθαρχημένα ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Εχουμε ανεβασμένη ψυχολογία και αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα ντέρμπι. " Ο Ζέκο θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και η πιθανότερη 11άδα θα είναι: Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γ.Χ. Γεωργιάδης, Καλιτζάκης, Κολιτσιδάκης, Γκούμας, Καπουράνης, Λυμπερόπουλος, Βαζέχα, Μάρκος ή Νασιόπουλος.

ΑΕΚ: "Προσοχή και αυτοσυγκέντρωση"

Στην αντίπερα όχθη ο Πέτρος Ραβούσης τονίζει: "Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς ώστε να ικανοποιηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο".Η Ενωση αναμένεται να παραταχθεί με τους: Ατματζίδη, Μπορμπόκη, Κασάπη, Μανωλά, Κωστένογλου, Βλάχο, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Μαλαδένη, Κωστή και Νικολαϊδη. Το ματς θα αρχίσει στις 8μμ ("Super sport").

Αύριο Βέροια - Ολυμπιακός

Αύριο στις 3μμ ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί στη Βέροια με την ομώνυμη ομάδα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ιλια Ιβιτς. Ετσι οι Πειραιώτες αναμένεται να ξεκινήσουν το ματς με τους: Ελευθερόπουλο, Καραταϊδη, Βαρεσάνοβιτς, Νταμπίζα, Σαμπανάτζοβιτς, Καρασαββίδη, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο, Αμανατίδη ή Καραπιάλη, Κακλαμάνο. Σήμερα θα γίνουν ακόμη τα ματς: στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θ φιλοξενήσει τον εντυπωσιακό φέτος Πανηλειακό, ενώ στην Καλαμάτα η "μαύρη θύελλα" τον φορμαρισμένο Απόλλωνα. Ο ΟΦΗ θα κοντραριστεί στο Ηράκλειο με την Παναχαϊκή, ενώ στη Νεάπολη ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει τη Σκόντα Ξάνθη.

Τέλος, αύριο ο Ηρακλής θα παίξει με τον Αθηναϊκό και η Καβάλα με τον Αρη. Οι αγώνες του διημέρου αρχίσουν στις 3μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ