Πέμπτη 1 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Αμεση αγωνιστική απάντηση

Πικετοφορία επίσης ενάντια στις κυβερνητικές επιλογές της υποτέλειας στην κρίση Ελλάδας - Τουρκίας και στο ρόλο των ιμπεριαλιστών, που υπονομεύουν την ειρήνη στο Αιγαίο, πραγματοποιείται σήμερα και στην Αλεξανδρούπολη, με πρωτοβουλία της ΝΕ του ΚΚΕ. Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα μπροστά από το Δημαρχείο και θα ολοκληρωθεί με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Με ανακοίνωσή της η ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία και το λαό της Αλεξανδρούπολης να συμμετέχουν μαζικά στην πικετοφορία και να καταδικάσουν στην πράξη την πολιτική της εξάρτησης και της υποτέλειας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή του Αιγαίου και της Βαλκανικής.

Εξόρμηση επίσης με ενημερωτικό υλικό για τις θέσεις του Κόμματος σχετικά με τα τελευταία γεγονότα πραγματοποιεί και η ΝΕ Καβάλας σήμερα στις 6.30μμ στο κέντρο και στην αγορά της πόλης.

Ανάλογες εξορμήσεις από οργανώσεις του Κόμματος θα πραγματοποιηθούν σήμερα από το πρωί στην Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Κοζάνη, την Πτολεμαϊδα και τις Σέρρες. Στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα, με πρωτοβουλία των Επιτροπών Ειρήνης, το απόγευμα της Παρασκευής θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις μαζικών φορέων στα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα, με στόχο την οργάνωση μαζικών συλλαλητηρίων για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ