Σάββατο 3 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
Το ΚΚΕ καταγγέλλει τις άθλιες συνθήκες

Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ στη Βουλή

Τα σοβαρότατα προβλήματα στέγασης, που αντιμετωπίζουν οι δημόσιες υπηρεσίες στην πόλη της Ναυπάκτου Αιτωλοακαρνανίας, επισημαίνουν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Σπύρος Στριφτάρης και Γεράσιμος Αραβανής, σε σχετική ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή για τους υπουργούς Εσωτερικών - Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Οικονομικών.

Οπως τονίζεται στην ερώτηση, οι συγκεκριμένες δημόσιες υπηρεσίες (Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης, ΔΟΥ, Γραφείο Πρόνοιας, Κτηνιατρείο κλπ.), καθώς ο χώρος που στεγάζονται σήμερα δεν είναι μόνο ανεπαρκής, καθιστώντας απαράδεκτες τις συνθήκες εργασίας, αλλά στερείται στοιχειωδών επίπλων και στοιχειώδους εξοπλισμού. Για την καθαριότητα - τονίζεται - εκτός του γραφείου της ΔΟΥ, οι άλλοι υπάλληλοι είναι αναγκασμένοι να σκουπίζουν μόνοι τους. Η εικόνα που παρουσιάζει το λεγόμενο "Διοικητήριο" είναι πραγματικά καταθλιπτική, με αποτέλεσμα όχι μόνο οι υπάλληλοι να ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, αλλά να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν και το κοινό.

Με δεδομένο ότι το κτίριο που στεγάζονται οι δημόσιες υπηρεσίες είχε κτιστεί πριν αρκετά χρόνια, όταν οι υπάλληλοι ήταν πολύ λιγότεροι από σήμερα, οι βουλευτές του ΚΚΕ απευθύνουν στους συναρμόδιους υπουργούς τα εξής ερωτήματα:

  • Γιατί η κυβέρνηση δεν έχει πάρει μέτρα για τη στέγαση των δημοσίων υπηρεσιών της Ναυπάκτου σε κατάλληλο κτίριο.
  • Ποια μέτρα πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση και πότε για την αντιμετώπιση αυτού του στεγαστικού προβλήματος.
  • Εάν θα εγκρίνουν κάποιο ποσό για να μπορεί να πληρωθεί μια καθαρίστρια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ