Τρίτη 6 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α' ΕΘΝΙΚΗ
Κύρου κατάβαση, ΑΕΚ ανάβαση...

Ο ΠΑΟ διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Κύρου Βασάρα και η ΑΕΚ ανέβηκε στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Απάντηση Μπάγεβιτς σε Ρότσα

Κύρου... κατάβαση είχαμε στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Ο 27χρονος ρέφερι Κύρος Βασάρας από τη Θεσσαλονίκη τα έκανε... μαντάρα στην Ξάνθη και δίκαια διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός, που είχε ευνοηθεί στην Εδεσσα από τον ίδιο "άρχοντα" του αγώνα την προπερασμένη Κυριακή! Ο Ρότσα τόνισε πως κατά τη γνώμη του στο σκορ είναι 2 - 1 και όχι 1 - 1 και άφησε αιχμές κατά των Μπάγεβιτς και Τροχανά που την περασμένη βδομάδα τα είχαν με τη διαιτησία του εν λόγω διαιτητή. Οι περισσότεροι παίκτες του τριφυλλιού μιλάνε για "κλοπή", όμως το... αποτέλεσμα μετράει. Αυτό είναι ότι η απώλεια δυο βαθμών του ΠΑΟ έφερε την ΑΕΚ στην πρώτη θέση, που με ηγέτη και σκόρερ τον Βασίλη Τσάρτα σάρωσε 4 - 0 τον Αρη.

Η απάντηση Μπάγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ενοχλημένος από τις δηλώσεις των ανθρώπων του τριφυλλιού πέρασε στην αντεπίθεση: "Εγώ ποτέ δε μίλησα γενικά, αλλά μόνο για διαιτησίες που αφορούν την ομάδα μου. Εγώ δεν κάλεσα κανένα να πει τη γνώμη του όταν αδικήθηκε η ΑΕΚ. Δεν κάνω διάλογο από τις εφημερίδες. Δεν είπα τη γνώμη μου για τον Παπαδόπουλο στη Λάρισα, για να ευνοηθεί η ομάδα μου. Πρωτάθλημα με την αβάντα της διαιτησίας δε θέλω".

Ο Ολυμπιακός μετά Ιβιτς και Γιουσκόβιακ συνέχισε της πετυχημένες εμφανίσεις του, αφού κέρδισε 3 - 1 τον Πανιώνιο. Τώρα οι ερυθρόλευκοι προσέγγισαν για τα καλά την κορυφή. Στα άλλα ματς της 19ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η εκτός έδρας επιτυχία της Παναχαϊκής στο Καυτατζόγλειο με 1 - 0 ύστερα από 11 χρόνια σε βάρος του Ηρακλή.

Αντικατάσταση Κοκότοβιτς με Μπέλλη

Στην έδρα τους επικράτησαν εύκολα ή δύσκολα Εδεσσαϊκός, Ιωνικός, Καλαμάτα, Αθηναϊκός. Μάλιστα ο τελευταίος "βούλιαξε" τον ΠΑΟΚ σε τρομερές περιπέτειες, αφού πλέον ο δικέφαλος πρέπει να υπερβάλει εαυτό για να διατηρηθεί στην κατηγορία! Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς όπως αναμενόταν "παύτηκε" των καθηκόντων του και αντικαταστάθηκε από μια παλιά καραβάνα, τον Μιχάλη Μπέλλη. Τέλος, στο Αλκαζάρ η Λάρισα και ο Απόλλωνας μοιράστηκαν τέρματα και βαθμούς.

Α. ΠΑΓ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ