Σάββατο 10 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Φως στο τούνελ... της τετράδας

Καθοριστικά παιχνίδια για την πρώτη τετράδα. Παίζουν σήμερα Περιστέρι - Αρης και αύριο Πανιώνιος - Ολυμπιακός

Στη Ν. Σμύρνη επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της 18ης αγωνιστικής. Ο Πανιώνιος φιλοξενεί αύριο τον Ολυμπιακό, παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον για πολλές ομάδες. Την ήττα του Ολυμπιακού επιθυμεί ο Παναθηναϊκός προκειμένου να τον πλησιάσει στο βαθμό και να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον το μεταξύ τους παιχνίδι της επόμενης Κυριακής. Αντίθετα, την ήττα του Πανιωνίου επιθυμούν Αρης, Περιστέρι, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, με λίγα λόγια οι συγκάτοικοί του στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και υποψήφιοι για την τετράδα της κανονικής περιόδου. Στον Α γύρο ο Ολυμπιακός νίκησε 69 - 61, αλλά ο Πανιώνιος θα εμφανιστεί ενισχυμένος με τον Φ. Χριστοδούλου.

Χωρίς τον Μπ. Πρέλεβιτς θα αντιμετωπίσει ο τιμωρημένος ΠΑΟΚ την ΑΕΚ, στο ουδέτερο γήπεδο Νεάπολης στη Λάρισα. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ εισήχθη επειγόντως χτες στο νοσοκομείο με πόνους στη μέση. Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Μαματζιόλας.

Το παιχνίδι της ημέρας σήμερα θα διεξαχθεί στο Περιστέρι. Η τοπική ομάδα χωρίς προβλήματα υποδέχεται τον Αρη, με στόχο το μεγάλο άλμα για την τετράδα της κανονικής περιόδου.

Στην Πάτρα ο Απόλλωνας αναμένεται να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο των Αμπελοκήπων, ενώ το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί κανείς και για το Σπόρτιγκ που υποδέχεται τη Λάρισα.

Ο Παναθηναϊκός με ανεβασμένο ηθικό μετά την πρόκριση στην οκτάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος φιλοξενεί τον Παπάγου, ενώ ευχάριστο αναμένεται και το απόγευμα του Ηρακλή που αντιμετωπίζει στο Ιβανώφειο το Ηράκλειο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ