Σάββατο 10 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Φουλ επίθεση οι Πειραιώτες

Σε δίλημμα βρίσκεται ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Περσίας για το πώς θα παρατάξει την Πειραϊκή ομάδα στο σημερινό ματς με τον Πανηλειακό στον Πύργο. Ο 39χρονος τεχνικός έχει βρει τους 10 από τους 11 εκλεκτούς και η μια θέση θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος από τις βροχοπτώσεις των περασμένων ημερών, δίνει προβάδισμα στον Νίκο Νταμπίζα αντί του Αλέξη Αλεξανδρή και του Γρηγόρη Γεωργάτου που προέρχεται από τραυματισμό αλλά είναι κανονικά στην αποστολή. Ο Περσίας θα παρατάξει φουλ επιθετικό σχήμα με Ιβιτς - Γιουσκόβιακ και Καραπιάλη που θα βγαίνει από τα χαφ. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του κόουτς των ερυθρολεύκων: "Φυσικά πάμε στον Πύργο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Σεβόμαστε τον Πανηλειακό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον φοβόμαστε. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα φύγουμε με χαμόγελα από τον Πύργο. Είναι αλήθεια ότι το βαρύ τερέν δε μας ευνοεί, αφού είμαστε τεχνική ομάδα".

Εκτός απροόπτου τη βασική 11άδα θα απαρτίσουν οι: Ράντος, Καλατζής, Καραταϊδης, Ιωαννίδης, Σκαρτάδος, Πασσαλής, Καρασαββίδης, Καραπιάλης, Ιβιτς, Γιουσκόβιακ και Νταμπίζας.

Στο πλευρό του Ολυμπιακού θα βρεθούν 5.000 οπαδοί του, κάτι που σημαίνει ότι ο Πύργος θα βαφτεί σήμερα στα... κατακόκκινα.

Στο στρατόπεδο του Πανηλειακού ο Αντώνης Γεωργιάδης μάλλον θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Πέτραγκ Τζόρτζεβιτς που είναι τραυματίας. Ο Σέρβος επιθετικός δηλώνει έτοιμος, όμως ο έμπειρος τεχνικός δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του, αφού η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν είναι η καλύτερη δυνατή για την επανεμφάνιση ενός παίκτη με πρόβλημα στο γόνατο. Ο Α. Γεωργιάδης αναφερόμενος στη συνάντηση είπε: "Ελπίζω να πιάσουμε μια καλή απόδοση ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και ασφαλώς είναι το φαβορί. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι θα παρατήσουμε το ματς. Ο Πανηλειακός έχει τις δυνατότητες να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ζητάμε τη συμπαράσταση του κοινού μας, αφού και οι αντίπαλοί μας θα κατεβάσουν πολύ κόσμο στο γήπεδο". Ωρα έναρξης 3.30μμ και θα μεταδοθεί από το καλωδιακό κανάλι ΦΙΛΜΝΕΤ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ