Τρίτη 13 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Πιο κοντά η Ατλάντα

Πρώτη και αήττητη η Εθνική στην πρώτη φάση του προολυμπιακού τουρνουά

Ατλάντα ερχόμαστε! Η εθνική ομάδα πόλο με τρεις συνεχόμενες νίκες επί Γερμανίας, Καναδά και Γαλλίας, χτες, στο προολυμπιακό τουρνουά έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση για δέκατη φορά σε μια Ολυμπιάδα. Το συγκρότημα του Κούλη Ιωσηφίδη χρειάζεται πλέον μια νίκη και μια ισοπαλία για να πάρει το χρυσό εισιτήριο. Αντίπαλοι είναι η Κούβα, η Αυστραλία και η Γιουγκοσλαβία. Η αρχή για τη δεύτερη φάση θα γίνει αύριο με τους Κουβανούς στις 12.30μμ.

Η καλή μέρα για την ομάδα φάνηκε από την αρχή. Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου της κέρδισε την ισχυρή Γερμανία στο "σπίτι" της με 6 - 4. Τα εφτάλεπτα 2 - 1, 2 - 3, 2 - 0, 0 - 0. Κορυφαίος παίκτης της Ελλάδας ο Μάκης Βολτυράκης που "κατέβασε τα ρολά" και επί δυο ολόκληρα εφτάλεπτα δε δέχτηκε γκολ! Τα γκολ πέτυχαν οι: Αφρουδάκης, Καϊάφας, Λούδης και Λοράντος.

Προχτές ο Καναδάς ήταν ο... σάκος του μποξ για την Εθνική. Το τελικό 14 - 4 τα λέει όλα. Τα εφτάλεπτα: 3 - 1, 3 - 0, 3 - 2, 5 - 1. Τα τέρματα σημείωσαν: Μαυρωτάς 3, Αφρουδάκης, Καλακόνας από 2, Καϊάφας, Παπαναστασίου, Ψύχος, Χατζής, Γεωργάρας, Λοράντος, και Λούδης από 1.

Τέλος, χτες η Γαλλία δεν άντεξε το "σφυροκόπημα" των διεθνών μας και γνώρισε την ήττα με 12 - 5. τα εφτάλεπτα: 4 - 0, 4 - 3, 2 - 1, 2 - 1. τα γκολ έβαλαν οι: Καϊάφας, Αφρουδάκης από 3, Παπαναστασίου, Λοράντος από 2, Καλακόνας, Χατζής από 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ