Πέμπτη 29 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
"Στον αφρό" η Βουλιαγμένη

Ανετη νίκη του ΝΟΒ με 17 - 5 στα Ιλίσια. Στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στα Χανιά (12 - 12)

Η Βουλιαγμένη ήταν η μεγάλη κερδισμένη χτες στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, αφού με τη νίκη της επί του Πανιωνίου αύξησε τη διαφορά της, από τον δεύτερο Ολυμπιακό, στους δυο πόντους, αφού οι Πειραιώτες "σκόνταψαν" στα Χανιά όπου απέσπασαν ισοπαλία 12 - 12 από την τοπική ομάδα. Στα άλλα ματς τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά. Ας δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια:

Στα Χανιά ο Ολυμπιακός είδε το χάρο με τα μάτια του, αφού κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις 40 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του ματς με τον Μάκη Χατζή, που πέτυχε 5 γκολ. Στην εκπνοή του τρίτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι, αφού ήταν μπροστά με 10 - 8. Στο τελευταίο όμως ο Ολυμπιακός βρήκε τη δύναμη να γυρίσει το ματς και να πάρει έστω και το βαθμό της ισοπαλίας. Οι περίοδοι: 3 - 2, 2 - 3, 5 - 3, 2 - 4.

Στη Νέα Σμύρνη ο ΝΟΒ του Γιάννη Γιαννουρή πέτυχε άνετη νίκη επί του Πανιωνίου με 17 - 5. Το τελικό σκορ τα λέει όλα για την εικόνα του παιχνιδιού.

Στο Ηλύσιο είχαμε ένα ακόμη περίπατο της Πάτρας σε βάρος του ουραγού Ηλυσιακού με 12 - 5. Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Κέρκυρα που κέρδισε 8 - 7 τον ΟΦΘ. Στον Πειραιά ο Εθνικός πήρε εύκολη νίκη 12 - 7 από τη Χίο. Να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα πόλο συνεχίστηκε μετά από τρίμηνη αγωνιστική απραξία λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής στο προολυμπιακό τουρνουά.

Η βαθμολογία μετά από 8 αγώνες διαμορφώθηκε ως εξής: ΝΟΒ 16, Ολυμπιακός 14, Εθνικός, Πάτρα 12, Χανιά 10, Γλυφάδα 8, Πανιώνιος 7, Κέρκυρα 5, Χαλκίδα, ΟΦΘ 4, Χίος 3, Ηλυσιακός 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ