Παρασκευή 1 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Μαλλιά - κουβάρια για τη διαιτησία

Προχθές, η Επιτροπή Διαιτησίας (ΕΔ) αποφάσισε προαγωγή του Βαρούχα στην Α' Εθνική. Χθες το ΔΣ της ΕΠΟ ανακάλεσε την απόφαση των ανθρώπων που το ίδιο διόρισε... Κατά τα άλλα, όλοι καλούν τον εαυτό τους υπεύθυνο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ευαγγελίζονται τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία. Τα κωμικοτραγικά αυτά γεγονότα συμβαίνουν την ίδια στιγμή που το ρολόι του ελληνικού ποδοσφαίρου δείχνει ώρα μηδέν, κάτι που όπως φαίνεται δεν απασχολεί κανέναν. Μετά από τις αποχωρήσεις, τις τιμωρίες και τα πρόσφατα "θαύματα" των διαιτητών, η ΕΔ πήρε εντολή από την ΕΠΟ να προχωρήσει σε αναδιαρθρώσεις.

Αποφάσισε, λοιπόν, να προαχθεί ο 43χρονος Βαρούχας. Επειδή όμως ο κανονισμός προέβλεπε ανώτατο όριο ηλικίας τα 40 χρόνια υπήρχε πρόβλημα. Τελικά ο επικεφαλής στη νομικής υπηρεσία της ΕΠΟ, Γ. Δεδούσης, αποφάνθηκε πως δεν υφίσταται θέμα.

Χτες όμως, το ΔΣ της Ομοσπονδίας έκρινε την κίνηση της ΕΔ "άκαιρη και άκυρη", ενώ ο Γ. Δεδούσης ανακάλεσε τη γνωμοδότηση... Ετσι, προς το παρόν, οι πίνακες παραμένουν ως έχουν, όχι όμως και η αξιοπιστία των υπευθύνων (;). Σαν να μην έφταναν αυτά, η συζήτηση για μερική ή ολική αναδιάρθρωση της ΕΔ αποτέλεσε την αφορμή να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση. Μάλιστα, στη διάρκεια της συνεδρίασης λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια ο Τ. Μητσόπουλος, πρόεδρος Επιτροπής Εφέσεων και ο Σ. Θεοδωρίδης, αλλά επενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι και το επεισόδιο έληξε...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ