Παρασκευή 8 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Γερμανικό φλερτ με Γιουσκόβιακ

Το σίριαλ της παραμονής ή όχι του Αντρέι Γιουσκόβιακ στον Ολυμπιακό πήρε χτες νέες διαστάσεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου ο Πολωνός φορ είναι μια ανάσα από τη μεταπήδησή του στην Μπορούσια Μέχεν Γκλάντμπαχ, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ της ομάδας. Ο Ρολφ Ρίσμαν είπε: "Ο Γιουσκόβιακ είναι στο στόχαστρό μας και πιστεύω ότι από τη νέα σεζόν θα παίζει στην Γκλάντμπαχ. Είναι σχετικά φθηνός και σίγουρα είναι ισάξιος του Χάικο Χέρλιχ που τον δώσαμε στην Ντόρτμουντ αντί των 11 εκατομμυρίων μάρκων".

Από πλευράς Ολυμπιακού τηρείται σιγή ιχθύος αφού το συμβόλαιο του παίκτη λήγει στις 30 του ερχόμενου Απρίλη. Πάντως η τιμή του Γιουσκόβιακ είναι κάτι παραπάνω από αλμυρή, αφού για να ανανεώσει τη συνεργασία του πρέπει να καταβληθεί ποσό πάνω από 600 εκατομμύρια δραχμές (σ.σ. 480 εκατ. βάσει συμφωνίας θα πάνε στη Σπόρτιγκ Λισαβόνας που έχει τα δικαιώματά του).

Στον αγωνιστικό τομέα ο Πέτρος Πασσαλής αναμένεται να αναλάβει τη φρούρηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Καυτατζόγλειο την ερχόμενη Κυριακή. Στον πάγκο θα κρατηθεί από τον Τάκη Περσία ένας εκ των Γεωργάτου, Αλεξανδρή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ